Система за височинно почистване на стъкла със 100% чиста вода.

Система за височинно почистване със 100% чиста вода.

Представяме Ви ново поколение система за височинно почистване на стъклени фасади, еталбонд, дървени, метални, алуминиеви, PVC стени и други гладки и релефни вертикални повърхности с височина до 20 метра.

С времето и навлизането на нови технологии във всички сфери на работа и бита на човека, всеки се стреми към по-добри и иновативни методи. В областта на професионалното почистване всяка година се разработват различни препарати и машини, които да щадят околната среда и хората работещи с тях. Стандартното почистване на прозорци и високи стъклени и други фасади обикновено се извършва с високи скелета , съоръжения за почистване с алпинисти или с автомобилна вишка. Всички тези начини за почистване отнемат много време и организация на много хора, препарати и допълнителни приспособления. С новото поколение система за височинно почистване е нужен само един човек, който да работи с нея и вода. Ето и как работи самата система:

Системата работи с чиста вода, без препарати, без допълнителни добавки, безопасна за околната среда и хората работещи с нея. Метода за почистване с чиста вода е постигнат чрез последно поколение  филтри, които пречистват питейната вода последователно на три етапа – Първата фаза на пречистването се осъществява чрез седиментен филтър, който отнема частиците от  мръсотията, ръждата и всички утайки, при  втория етап се  премахват химичните елементи, третия етап е преминаването на водата през йонно обменни смоли, които отнемат от  водата – химикалите, пестицидите, хлора, нефтопродуктите твърдите метали и много  други разтворими във водата вещества влошаващи качеството и. Така пречистената вода е чисто H2O без никакви примеси и не оставя следи по повърхността. Самото пречистване става в момента на почистването и не е нужно да се изчаква и да спира работния процес.  Пречистената вода почиства стъклени и други повърхности с помощта на телескопична карбонова пръчка снабдена с четка . Дръжката достига дължина от 15-20 метра и тежи само 2 до 3 килограма. Тази дължина на телескопичната дръжка и завидните и килограми позволяват използването на системата за височинно почистване на трудно достъпни места.   При почистване с чиста вода не остават никакви петна и ивици по повърхността след изсъхване.  Почистването е лесно и бързо, без използването на стълби,  скеле, вишка, алпинисти , без да се нарушава естествената среда и вид на тревните и други прилежащи площи, системата е идеална за почистване на всякакви архитектурни особености, паметници и други.

Заложете на този тип почистване при стъклени, дървени,метални, алуминиеви, PVC, еталбонд и др повърхности. Доверете се на фирма за професионално почистване и попитайте как могат да бъдат почистени Вашите прозорци.

Източник:http://borivan.com/blog/tag/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/

HTML код на статия

Автор: Borivan


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Система за височинно почистване на стъкла със 100% чиста вода. , 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар