Станете freelancer с nMarket.bg

Сайтът nMarket.bg е предпочитан от много работещи на свободна практика из интернет. В този портал всеки сам решава какви проекти може да поеме и колко време да отдели за тях. В началото стремежът беше да се поемат задачи, за които е сигурно, че ще бъдат изпълнени качествени и в срок и този подход отбеляза успех и се превърна в начин на работа. С времето ние усъвършенствахме нашите умения и почнахме да поемаме по-сложни проекти и по-кратки срокове.

Като freelancer-и с опит ние можем да каже, че сме минали през двете крайности – да изпитаме удоволствие от постоянен поток на клиенти и стабилни доходи, както и периоди на спад, когато почти или въобще няма поръчки, но това не бива да ви отчайва. Трябва да приемете мисълта, че ще има всякакви периоди, но когато се стараете, вие ще се справите. За да си помогнете, добре ще е да се усъвършенствате уменията и знанията си, също така и познанията си по чужди езици, и най-вече английския, за да можете да работите в различни freelance сайтове. Но ако все пак решите да се ограничите до българските портали, то разгледайте нашето предложение.

nMarket.bg е freelance портал с интересна концепция, приятен дизайн и голямо разнообразие на възможности. В него всеки, който предлага някаква услуга и търси работа има възможност да я рекламира, да си намира клиенти и да реализира приходи. Няма ограничение в това, каква може да е вашата услуга, вие правите своето предложение, без да е нужно да влизате в някакви рамки. В nMarket.bg може да намерите оферти от гледане на бъдещето по звездите до изработка на сайтове, лога, интернет администрация, преводи, писане на статии, стихотворения, обработка на изображения и много други.

Изборът е изцяло ваш и вашата услуга може да бъде уникална и креативна, нужно е само да опишете какво може да извършите за сумата от 10лв, да публикувате обявата си и да чакате тя да бъде харесана и закупена.

Ако сте начинаещи във freelance сферата, то nMarket.bg е едно добро място да започнете вашата кариера с изгодни оферти и да изградите име, клиенти и начин на работа.

HTML код на статия

Автор: ivanov101s


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

2 коментара по “Станете freelancer с nMarket.bg”

  1. ivanov101s каза:

    k

  2. ivanov101s каза:

    a

Напиши коментар