Стратегии за печеливши футболни залози

В днешно време хазартната индустрия набира все по-голяма скорост и милиони хора разнообразяват ежедневието си пускайки спортни залози, игри в казино, лотарии и др. В света на спорта най-разпространено е правенето на футболни залози. Футбола безспорно е спорта, който привлича най-много хора. Повечето любители на залози обаче не отделят нужното време и внимание и затова в повечето случаи губят. Те играят просто за тръпката, а не за да печелят от това. Ако искате да сте наистина печеливш играч не можете да разчитате само на късмета и случайността. Трябва да имате изградена система за онлайн залози, която да ви носи дивиденти.

Най-популярните и често използвани системи за футболни залози са Мартингейл и процент от банката. Нека да видим малко по-подробно какво представляват те:

Стратегия Мартингейл – това е много проста система, която носи сигурна печалба, но има една голяма уловка. Трябва да разполагате с наистина много пари за залози, ако искате да изпробвате тази система. Схемата е следната. За да сте на печалба трябва всеки път да се избирате мач който има коефициент минимум 2.00. Ако прогнозата ви е грешна следващия залог който правите трябва да бъде увеличен двойно и коефициента отново трябва да е минимум 2.00. Така например ако започнете играта с 5 евро и не познаете изхода следващия път трябва да заложите 10 след това 20,40,80 и т.н, докато познаете събитие с коефициент над 2.00. Сами виждате, че стратегията е доста рискова и ако попаднете в серия от 7-8 грешни прогнози рискувате много сериозни загуби и банкрут. Тя обаче е изпитана и гарантира печалба при положение, че можете да удвоявате залога си неограничено, докато най-накрая спечелите.

Процент от банката – тази система се препоръчва за начинаещи играчи, които сега навлизат в света на залозите. При нея риска от банкрут е чувствително по-малък. Тук ситуацията е следната определяте си определен процент от общите ви парични средства, който да залагате. Например ако сте определили 10% и разполагате с 100 евро значи максималния ви единичен залог н трябва да надвишава 10 евро. Ако спечелите и натрупате да речем 200 евро залога ви се увеличава на 20 евро, ако пък сумата ви спадне на 50 евро, залога ви не трябва да е по-голям от 5 евро. По този начин вие минимизирате загубите си, но и печалбите ви няма да са много големи. Все пак стратегията е идеална за хора, които все още не са сигурни във възможностите си и искат малко да се потренират.

Независимо дали играете  по стратегия или не, винаги трябва да събирате актуална информация, която да ви помогне при избора за залог.

HTML код на статия

Автор: web fusion


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар