Може ли астрологията да предскаже победителя на Евро 2012?

Може ли астрологията да се използва за футболни прогнози? Може ли тази наука да бъде използвана за предсказване на победителя на Европейското първенство по футбол, което започва това лято. Идеята да се използва астрологията да предсказване на резултатите от различните видове спорт привлича много ентусиасти и датира от много отдавна.

Понякога астрологията не се използва само за предсказване на крайни резултати, но и при решенията на треньорите по време на тренировка или при избирането на титулярната единадесеторка преди дадения мач. Най-известният пример е френският наставник Раймон Доменек, който чистосърдечно си признава, че любовта му към астрологията често му помага при изборите му. Самият наставник е Водолей и често не пуска в игра играчите, родени под знака на Скорпион или Лъв.

Нещата за Доменек не потръгнаха добре за него по време на Световно 2010 и той бе уволнен, но идеята да се разчитат знаците на звездите все така остава жива.

Единият от начините на астролозите да предвиждат футболни мачове е чрез датите на раждане на треньорите и играчите на двата тима, времето, когато се играе двубоя, положението на луната по време на самата среща и т.н. По този начин се определя кой от двата тима е най-облагодетелстван от звездите. Няма да навлизаме в детайли как точно астролозите определят тези неща, като просто ще се опитаме спрямо знаците на астрологията да видим кой би трябвало да спечели Евро 2012, който турнир предстои да се изиграе това лято между 8 юни и 1 юли в Полша и Украйна. Ще използваме цветовете на фланелките на отборите и спрямо това ще видим кой тим ще е най-облагодетелстван от звездите.

В астрологията има различни списъци с цветове, които в един ли друг момент са най-силни. Като използваме тези списъци ще видим кои цветове ще се окажат най-силни по време на провеждането на европейското първенство. Груповата фаза ще се играе между 8 юни и 19 юни, а фазата на елиминациите ще бъде между 21 и 28 юни. Финалът ще се играе на 1 юли 2012 година.

Между 8 и 11 юни Юпитер ще бъде в съзвездието Телец. Силните цветове по това време са: зелено, жълто, бяло и светло синьо. Отборите, които носят екипи с такива цветове са: Англия, Германия, Гърция, Полша, Ирландия, Италия, Швеция и Украйна. На 11 юни Юпитер навлиза в съзвездието Близнаци. Силните цветове са: жълто, зелено и оранжево. Отборите, носещи подобни екипи са: Холандия, Ирландия, Швеция и Украйна. От 25 юни до датата на финала 1 юли Юпитер ще бъде под знака на Рака. Най-силните цветове по това време ще са зелено и бяло.

Използвайки тези знаци виждаме, че астрологията предсказва като победител на Евро 2012 отбора на Ирландия, които имат и двата цвята в екипите си. Дали това ще се окаже наистина така, предстои да видим след няколко месеца.

Profootball.bg е един от водещите български сайтове за футболни прогнози и онлайн залози. В сайта редовно може да намерите актуални футболни прогнози, програми за топ първенствата в Европа, статистика, новини и стратегии на залагане.

HTML код на статия

Автор: Daten


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар