5 чести въпроса за бързите кредити

Силно нашумелите през последните години бързи кредити у нас увеличават значително своите привърженици. Днес ще отговорим на няколко важни въпроса относно бързите заеми, като се надяваме да ви помогнем чрез предоставена кратка, но считаме стойностна информация.

 

Защо се наричат бързи кредити?

Този тип кредити са наричани често бързи кредити, защото процедурата по отпускането им е изключително бърза и лесна. Често само за един час вие можете да се сдобиете с нужните ви средства, за да стабилизирате своя бюджет и да не се притеснявате постоянно за своите парични разходи.

 

        Колко лесно се отпускат бързите кредити?

За разлика от банките, които рекламират улеснени процедури, но ви пращат за един куп документи след като сте посетили офиса, то при основните изпълнители на този вид кредити – небанковите кредитни организации процедурата е наистина изключително проста. Нужна ви е само лична карта и сте готови. Няма да ви се наложи да предоставяте гаранции, трудови договори и т.н.

 

Каква е най-честата сума, която се отпуска под формата на бърз кредит?

Според изследване в страната средния размер на изтеглените бързи заеми е в порядъка между 200 и 300 лева. Това е достатъчно, за да заключим, че основната част от хората имат нужда от тези средства за кратки периоди до получаване на своята заплата.

 

Какви са сроковете при отпускане на бързи заеми?

Сроковете зависят изцяло от вас и вашия план за погасяването на изтеглените кредити. Все пак в зависимост от конкретната кредитна фирма те могат да се различават. Можете д откриете минимални срокове за погасяване от порядъка на 2 седмици и да стигнете до разсрочено връщане на задълженията за 2 или 3 години.

 

Как мога да знам дали ще получа бърз кредит предварително?

Най-често компаниите, отпускащи бързи кредити преценят кандидатите за финансиране чрез тяхното кредитно досие. Ако сте били изрядни с погасяването на предишни заеми, то вероятността да ви отпуснат бърз кредит е наистина огромна.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар