Bestway – надуваеми продукти.

За повече от двадесетгодишната си история Бестуей се превърна в световно признат и наложен производител на различни надуваеми продукти.
Залагайки и държейки на високото качество на произвежданите продукти и на високата степен на удовлетвореност на клиента Бестуей успя да се превърне в успешен глобален бранд.
Наличието на изследователски и развоен център, глобалната мрежа за продажби с офиси в Хонг Конг, Северна и Южна Америка и Европа, наличието на следпродажбен сервиз и услуги, спомагат за засилване на репутацията на фирмата и увеличаване на продажбите.
Залагайки на производствен процес в който участват вертикално интегрирани предприятия, Бестуей успява да осигури високо качество на произвежданите надувни продукти, а също така и да направи това на изключително конкурентни цени.
С мотото си Inflate your fun, Bestway произвежда много широка гама от надуваеми продукти спомагащи за удовлетворяване на различни нужди на клиентите.
От произвежданите продукти най-атрактивни и познати за нас са надуваемите продукти за плаж. Става въпрос за надуваеми дюшеци, надуваеми пояси, надуваеми лодки, надуваеми топки и животни. Те са висококачествени, произведени от съвременни материали, пъстро оцветени, с най-различни големини и модели. Някак си не е пълно удоволствието, ако някой от тези продукти не е с нас на плажа. С годините се изгради една определена култура за посещение на плажа и продуктите на Bestway задължително са част от нея.
От другите по-използвани продукти са различните варианти на надуваеми дюшеци използвани за спане. В къщи също така се използват и надуваемите фотьойли.
Любителите на риболова използват и някои видове лодки произвеждани от Бестуей.
Не на последно място по важност са и наземните басейни. Те са същински заместител на класическите вкопани басейни. Наземните басейни на Bestway ни спасяват от летните горещини и ни позволяват да имаме приятни мигове в близост до нашия дом.
Басейните са с различни големини, като диаметър и с различни дълбочини. Като видове имаме и басейн с твърд борд и надуваем басейн. В зависимост от своята големина басейните могат да се ползват от повече от един човек, от деца, даже има и толкова малки басейни предназначени и за бебета.
Определено с продуктите на Bestway удоволствието през летните горещини е гарантирано.
Пожелавам на всички успешното и весело ползване на тези продукти за незабравими емоции и мигове.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар