Kia – коли под наем в България

Kia – казал каратиста  и с удоволствие седнал  зад волана.

Корейската Kia Motors,  е основана през 1944 като магазин за ремонт на велосипеди, след това се превръща във фабрика за производство на двуколесни превозни средства: велосипеди, мотоциклети, скутери. Концерна Kia Motors произвежда автомобили с името  Kia от 1987 година. Една млада компания Kia Motors, обаче, се гордее с достатъчно голям брой модели на колите си. Подобно на всички корейски марки колите на Kia са сравнително евтини и надеждни.  От първата кола слязла  от поточната линия, Kia е удобена и прецизна кола. Днес, КИА се призвежда, не само в Корея, но и по целия свят.  Заводите , които сглобяват колата, на корейската марка,  се намират в Калининград,  Словашката република,  Ижевск, Уест Пойнт в САЩ, Еквадор, Украйна, Индия, Виетнам, Индонезия, Малайзия, Пакистан, Иран, Тайланд.

Гамата на КИА автомобили има повече от дузина автомобили: седан, SUV, хечбек, мини-ванове.

Как да разберете каква кола под наем  да изберете ?

Здрав и удобен

Киа Сиид
Компактният хечбек с пет врати е подходящ за градско шофиране. Просторният интериор, комфортна седалка на водача с многобройни преизчисления, въздушни възглавници и просторен багажник.  Колата  съчетава комфорт, стабилност, спиране и лесно боравене. Колите Киа Сид с тяхната издръжливост и устойчивост е идеален за градско пътуване, и за дълги пътувания може би това е вашата кола под наем в България.
Ярките цветове на Киа Сиид го отличава от сивата маса на други автомобили.
Кола под наем Киа Сиид  е оборудван с мощен бензинов двигател 2.0 литра и 143 к.с. и е оборудван с автоматична  5-степенна  трансмисия.

Ако за вашето пътуване по пътищата на България  ви е необходим по голям автомобил вижте
Плодът на любовта, между  Hyundai и Kia

Kia Madzhentis

Стилен дизайн на интериора, луксозен  външен вид  Kia Madzhentis седан  бизнес класа и скорост  му се дават вид на респектиращ  автомобил. Kia Madzhentis може да ви  въведете в клуба на  собственици на VIP-автомобили,  и да ви отличава в обезщетения в трафик.
Кола под наем Kia Madzhentis в нашата фирма  е оборудвана с петстепенна механична или четиристепенна автоматична трансмисия, от които да избирате с такава кола под наем винаги ще спечелите. Можете също да изберете типа на двигателя по ваш вкус: 2.0 литра. капацитет от 136 к.с. и 2.5 литра. moschnostyu160 HP Стандартно оборудване Kia Madzhentis включва въздушна възглавница за водача, климатик, електрически стъкла и електрически огледала, огледала с отопление, системата ABC, фарове за мъгла. Наличността на всички екстри, я правят още по-привлекателна за клиентите на коли под  наем в България.
Ако за вашето пътуване в България ви е необходим Само лукс и  нищо повече
може да изберете Kia Opirus – Най-високото ниво на качество и лукс, най-ярката звезда в линията на автомобили Kia – Kia Opirus.

HTML код на статия

Автор: carhire


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар