Безплатен електронен магазин във W3 Магазин

  Какви са най-необходимите неща за една фирма, за да има тя добро представяне в интернет и това представяне да води до качествен скок в нейния бизнес? И какво W3 Магазин предоставя на своите клиенти, за да задоволи тези техни потребности,

1)         Интернет сайт. Сайтът е лицето на една фирма в интернет. В него е публикувана най-важната информация за фирмата: нейната дейност, мисия, нейните продукти и услуги. Освен за информация сайтът служи и за контакт с фирмата, посетителят на сайта може да научи адреса, телефоните, електронната поща на фирмата, дори да изпрати директно съобщение до собственика на сайта. Не на последно място визията на сайта говори много за фирмата.

2)         Електронен магазин.  В последно време все по-широка популярност придобива едно развитие на интернет сайтовете, което позволява на посетителите директно да си поръчват стоки от сайта на фирмата. Това е така наречения електронен магазин. Притежаването на електронен магазин води директно до покачване на оборота на фирмата и по този начин до нарастването на нейната печалба. Нещо повече: електронния магаазин има редица предимства пред реалната търговсца площ. Също така за да сме честни трябва да кажем че  електронния магазин има и някои недостатъци.

Предимства на електронния магазин:

  1. Няма нужда от поддръжка на търговска площ. Наемите са сериозен разход
  2. Няма разходи като ток, вода и др,
  3. Няма нужда от разходи за персонал: заплати, осигуровки, работно облекло и др,
  4. Няма работно време. От електронен магазин може да се поръчва 24 часа в денонощието
  5. Няма териториални ограничения. Клиентите могат да поръчват от места, отдалечени на стотици километри от склада на фирмата.
  6. Клиентите могат необезпоявани да четат информацията за избрана стока. Няма консултитант, който да им пречи, или да се опитва да ги убеждава да купят нещо, което не искат.

Проблеми на електронния магазин

  1. Изработката на електронен магазин е скъпа. Цената на един качествен електронен магазин може да бъде от 1000 до 3000 лв в зависимост от избраните опции.
  2. Поддръжката на електронен магазин е скъпа. Всеки месец има разходи за поддръжка, Ако собственикът на електронен магазин иска допълнителни възможности, те се заплащат отделно.
  3. Рекламата на електронен магазин е скъпа. Дори да имате прекрасен електровен магазин, той е безполезен ако никой не го посещава и не поръчва от него. Рекламата може да струва стотици и дори хиляди лева, в зависимост от мащаба.Цените на фирмите за онлайн реклама и оптимизация за търсещи машини започват от 500 лв месечно.
  4. Посетителите смятат за рисковано да поръчват от електронен магазин. Посетителите нямат директен контакт със продавач, за да се убедят в неговата коректност и да бъдат сигурни че ще получат стоката, която поръчват, при това в точно този вид и качество, както са описани на страниците на електронния магазин.
  5. Клиентите нямат възможност да пипнат, помиришат и разгледат стоката отблизо.


Нека да разгледаме един възможен начин за съждаване на електронен магазин без големи разходи и дълъг процес на изработка и пускане в действие.

W3 Магазин е онлайн платформа за интернет бизнес и онлайн търговия. Във W3 Магазин бизнесът среща своите клиенти и партньори. Появата и все по-широкото използване на интернет доведе до драстична промяна в търговията и  условията за правене на бизнес. Казано накратко вече нищо не е същото. Всяка фирма, която остане извън интернет пространството е невидима за все по-многобройните интернет потребители.

W3 Магазин предоставя на своите клиенти възможността сами да създадат свой собствен интернет сайт рамките на W3 магазин с модул за управление, чрез който могат сами да управляват съдържанието на своя сайт.

W3 Магазин Предоставя на своите клиенти безплатен вграден електронен магазин в техните сайтове в рамките на W3 Магазин Този магазин предлага гъвкави настройки, чрез които всеки може да създаде магазин според своите предпочитания и начин на работа.

Ако искате научите повече за W3 Магазин посетете http://www.w3magazin.com

Светломир Станчев

info@w3magazin.com

HTML код на статия

Автор: w3magazin


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар