Вили: Сега започва българското възраждане

След две години ни чака разцвет, прогнозира ясновидката, призната от Тодор Живков и Ванга за феномен
България не е пред бездната, а пред голям възход. Сега започва българското възраждане, заяви за “Компас” бургаската ясновидка Величка Георгиева. Поводът да я потърсим бе опасността от военен конфликт на НАТО със Сирия. Третата световна война, според прогнозата дори на Ванга, ще започне след удари срещу Дамаск. Вили, която е призната за феномен и от петричката пророчица, и от самия Тодор Живков, на когото тя е помагала, отрича тази хипотеза.
“Спрете да плашите хората с тревожни прогнози! Ще има много промени през следващите месеци, но животът ни ще стане по-хубав.”, уверява Величка Георгиева. Тя получава информацията като видение от висшите астрални светове.
“Човек е поле и тяло. Подсъзнанието и съзнанието са поле. Физическото тяло е неговата противоположност. Чрез своето поле например майката е неразделно свързана с това на децата си. Времето на раждане се определя от полевата структура на майката, т.е. от кармата. Още преди да се появи на бял свят,новият индивид, родителите чрез своето поле определят кармичните модели на детето. Способностите на нашите наследници зависят от етиката на своите майки, бащи, баби, дядовци, роднини”, обяснява Величка Георгиева.
Всички, които имат генетична кръвна връзка в духовно отношение, са в едно поле. Те определят и тъкат кармата на рода.
Любовта, която майката изпитва към детето, и която роднините изпитват помежду си, облагородява полевите им структури и влияе на състоянието на физическите им тела.
Майката може да предаде част от болестите на детето си, с което тя отработва кармата си. Физическите недъзи при децата са деформации, получени от полевите структури на родителите. Така се получават и алергии, белодробни и др. заболявания. И най-дребните нарушения в храненето и морала на родителите залагат негативни програми в полето на децата. Начинът на живот, мисълта, моралът и др. фактори определят състоянието на полето на всеки човек – кармата.
Молитвата пък оказва въздействие върху фините структури – облагородява ги.
Всяка една фраза и мисъл е информационна програма в полето ни. Много опасно е обаче злословието и пожелаването на зло, тъй като това нанася вреди в полето на хората, за които се отнася и разрушава полетата на близките ни.
Вили съветва родителите, чиито деца са болни, да внимават много за поведението, етиката, морала и културата на хранене. Всички тези фактори влияят комплексно върху полето, което е общо между родител и дете. Това са кармични модели и никой няма право да се меси. Всеки сам трябва да изчисти собствената си карма.

HTML код на статия

Автор: burgasplus


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар