До всяка точка на света с Rent a car

Възможността днес да се пътува до всяка точка на света, дори и човек да няма собствен автомобил, се свързва не само с услугите на обществения транспорт, но и с Rent a car фирмите. Те са популярни още от началото на ХХ век, а десетилетия по-късно се налагат успешно в ежедневието на забързания гражданин, който иска да е мобилен и ефективен при изпълненията на своите задължения или в сбъдването на мечтите си. В този смисъл и наемането на превозно средство от офисите на Rent a car се оказва част от стратегиите за реализиране на някакви професионални или лични проекти.

Предимствата на наемането на коли са многобройни. Който е свикнал да се доверява на Rent a car фирмите, с удоволствие се връща отново към тях. Все повече градове в страната и чужбина предлагат този вид услуга. В онлайн каталозите могат да се открият изгодни оферти, защото конкуренцията и в този вид дейности е голяма.

Процедурата по наемане на автомобил е опростена, но за тези, които за първи път ще я ползват, се налага да разгледат малко повече предложения в Интернет и да изберат най-изгодния за тях вариант. Можете за България да се възползвате от rent a carна http://www.tany97.com.

Първото задължително условие е да се направи резервация с предварително заплащане, чрез кредитна карта – това се прави с цел да се избегнат евентуални измами. Клиентът посочва своите изисквания за марката, класа, екстрите на колата, която търси. Ако няма възможност за предварителна заявка, клиентът може и на място, в някой от офисите на Rent a car, да си наеме кола, но понякога напливът е много голям и е вероятно да не бъдат удовлетворени всички изисквания на желаещите.

В приемно-предавателния протокол, който се издава, подробно са описани техническото състояние, класът, марката и други подробности на автомобила. Заплаща се и определен депозит, с който се гарантира запазването на наетата кола от повреди. В случай, че стане пътно-транспортно произшествие, Rent a car договорът подробно описва какви ангажименти трябва да поемат клиентът или фирмата.

За да се избегнат някои недоброжелателни действия от страна на ползвателите на наетите коли, специалистите по Rent a car услуги предвидливо са извършили маркировка на определени важни части от автомобила. Той се дава задължително с пълен резервоар гориво и така трябва да се върне.

Когато се наложи удължаване на времето за ползване на наетото превозно средство, е необходимо клиентът своевременно да сигнализира за това. Прави се и промоция, ако колата се използва за по-дълъг период.

След връщането на автомобила в Rent a car фирмата, се прави подробен оглед на състоянието на колата и ако няма нанесени щети, клиентът получава депозитната си сума.

Прочетете и какво трябва да знаем за rent a car в САЩ……

HTML код на статия

Автор: gbrezin


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар