Евтини мъжки парфюми от световноизвестни марки

Да ползваш мъжки парфюми отдавна не е екстравагантност. Отдавна отмина времето, в което се смяташе, че мъжът следва да лъха на пот, на жребец и на нещо подобно, за да се счита истински мъж. Дори под сурдинка се смяташе аха-аха като сексуално отклонен наляво мъжът, който ползваше мъжки парфюми. Поне на Балканите беше така.

Днес положението е коренно различно. Какви ти мъжки парфюми, те са най-невинното, което употребяват мъжете, докато се епилират, ходят на педикюр и маникюр, ровят се в магазините за подходящи копринени шалчета. Но стига философстване, да преминем към същността, а тя се казва Парфюм.бг. Както личи от наименованието и начина на писането му, това е страница за парфюми, включително мъжки. Голямата новина е, че това е сайт за евтини мъжки парфюми. Всъщност не е това голямата новина, това дори не би било новина. Истината е, че Парфюм.бг е сайт за евтини скъпи парфюми, в това число и мъжки. Тоест? Последно, за какви парфюми е? За евтини или скъпи?

За евтини скъпи мъжки парфюми. Тоест за качествени и обикновено излизащи доста солено марки, които обаче в случая се продават на изключително приемливи цени. Това наистина не е за изпускане, така и така отдавна се пръскаме с разни миризми, поне да го правим с качествени, но пък и да не си похарчваме за целта половината заплата.

Булгари, Калвин Клайн, Босс, Шанел, Долче и Габана, Гучи, Армани – ето само част от солидно звучащите фирми, предлагащи на сайта мъжки парфюми на детски цени – обикновено около 30 лева, сума за всеки джоб. Съответно са дадени “истинските” цени, от което виждаме, че отстъпките са от над 50 процента. Впечатляващо, откъдето и да го погледнеш!

Ето ви един пример. Bvlgari Aqua Pour Homme е името на един от мъжките парфюми, който е с вместимост от 100 милилитра и се продава за 30 вместо за 73 лева. Флаконът му е овален, с цвят, напомнящ морето, облите камъни по брега, заглаждани от морските вълни.
Или Paco Rabanne Black XS, един от изключително вълнуващите мъжки парфюми, чиято вместимост е 100 милилитра и се продава за 30 вместо за 83 лева (сметнете сами за какво намаление става въпрос). Всъщност това е римейк на един от най-прочутите мъжки парфюми на Пако Рабан. Създаден е през 2005 година и има изключителен успех в цял свят.
Има още много примери и ако посетите сайта сами ще се убедите, че това е така. Можете да се снабдите наистина с висококачествени мъжки парфюми на нищожни цени, а това е само още едно доказателство, че понякога невъзможни неща няма.

 

HTML код на статия

Автор: nadyatsvetckova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар