Елегантност или непринуденост с перли Сваровски

Австрийските кристални перли Сваровски излъчват елегантност и се предлагат в голямо разнообразие от цветове, форми и размери, които със сигурност ще вдъхновят творчеството ви. Тези кристални перли притежават покритие с невероятен блясък. Те имат реалистично тегло и се затоплят до кожата, подобно на естествените перли. Сваровски предлага и наистина богато разнообразие от цветове, форми и размери на своите перли.

За разлика от синтетичните стъклени перли, тези кристални перли от Сваровски имат оловно кристално ядро. Тяхното перлено покритие е подобно на блясъка на естествена перла и е с последователност в цвета. Някои перли имат по-малък размер на отвора те се нанизват на ултра фина корда.

Перлите, които са наполовина пробити, ще ви дадат нови възможности за вашите проекти. Тези кристални перли се предлагат с дупка, пробита само по средата на перлата, така че можете да поставите тези перли в центъра на вниманието като фокусна точка в огърлица или обици.

Гладките кристални перли BeCharmed Pearls разполагат с пръстени от неръждаема стомана на двата си края. Те се предлагат в голяма гама от цветове.

Асиметричните перли Сваровски добавят едно докосване на елегантност към бижуто с тези кристални стъклени елементи. Тяхното перлено покритие е подобно на блясъка на естествена перла. Също така са устойчиви на пот, ултравиолетови лъчи, парфюми, драскотини и измиване.

Плоските перли с форма на монета имат зашеметяващ външен вид, който се вписва в безброй проекти. Плоската форма прави тези перли по-леки от другите кристални перли, така че можете да използвате по-големи размери, без да натежават бижутата. Те са идеални за сложни дизайни гривни и елегантни обици. Този вид перли се предлагат в изобилие от цветове.

Перлените елементи за залепване улесняват още повече изработването на различни дизайнерски проекти. Те разполагат с топлозалепящо се свързващо покритие, а топлинно активиращото се лепило им позволява да бъдат прикрепени към различни материали. Независимо дали са върху сини дънки или вечерни рокли няма начин да не заобичате тези компоненти.

Най-новото допълнение към перлената колекция на Сваровски е уникалната асиметрична форма, която перфектно допълва тенденцията към органични форми. Кристалната барокова перла показва чудесни ефекти и гладки светлинни отражения. Това е нова форма, която създава едно силно настроение. Акцент при тези забавни перли могат да бъдат по-малки, ярко оцветени кристали или низ от класическа перлена огърлица.

Перлата, в това богатство от форми и цветове, които Сваровски предлага, е идеалният елемент както за класически тип бижу, така и за по-закачливо и непринудено. И в двата случая акцентът ще бъде точно поставен.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар