Защо трябва да сменим старите витрини и остъкления

В бизнеса външния вид е всичко. Той продава, привлича вниманието на околните и популяризира стоката, която продавате. Така, че в никакъв случай не се заблуждавайте, че външния вид няма значение и това, което предлагате, е толкова добро, че дори без  добра реклама и „хубав етикет” ще намери своето място на пазара. Дълбоко грешите, ако мислите така и не се учудвайте, ако конкуренцията Ви предлага нискокачествени стоки, но реализира по-големи печалби от Вас – това най-вероятно се дължи на факта, че привлича хората по някакъв начин – било то с ниски цени, стилна опаковка или оригинален външен вид.
Затова не пренебрегвайте външния вид на магазина, кафенето, офиса или друг тип сграда, която притежавате и искате да реализира печалби – тя е лицето на Вашата фирма  и ако не се погрижите добре за него, то не очаквайте сериозни приходи или реализация на пазара.
Ако не разполагате със солидни финанси, за да направите основен ремонт на помещението, в което работите, то първото нещо, за което трябва да се погрижите, е фасадата на сградата. Тя трябва от далеч да впечатлява и привлича вниманието на хората. Разбира се, целта не е да направите някаква умопомрачителна смесица от искрящи цветове и скандални лозунги, с които да привлечете вниманието на хората, ами да го направите изтънчено и със стил  – така, че хората да си кажат – „Виж каква хубава витрина има този магазин, със сигурност има това, което търся в него”. Именно поради тази причина трябва час по-скоро да се отървете от старите си витрини, които по нищо и никакъв начин не могат да се сравнят с възможностите, които предлагат съвременните остъкления.
За целта се обърнете към някоя фирма на пазара, която да реализира вижданията Ви – при положение, че нямате ясно изразена идея за визията на сградата Ви – то повечето фирми предлагат консултация и изработка на проект от графичен дизайнер, който напълно да отговаря на изискванията Ви. Ако искате всичко да стане възможно най-бързо – обърнете се към две различни фирми – една, която да се заеме с изработката на новите витрини и друга, която да се заеме с демонтажа на старото остъкление и подготовката за поставянето на новото.

HTML код на статия

Автор: traiki


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар