Идеи за обзавеждане на баня

Идеи за обзавеждане на баня

„Банята ми е грозна – искам да я обновя напълно“ – минавали ли са ви такива мисли през главата? На мен да, защото когато се нанесох за първи път в квартирата, която в последствие стана мой постоянен дом, имаше баня, която изглеждаше отвратително.

Отначало имах една основна идея – просто да модернизирам грозното, мизерно помещение и общо взето с това идеите ми приключиха. Наложи се да прочета доста информация по темата, както и да говоря със специалисти в бранша, да се консултирам със служители на фирми, които предлагат подобни услуги и не на последно място –  да избера конкретните мебели за баня, които желая да бъдат монтирани и да проверя цените им в различните фирми, за да ги взема колкото се може по-изгодно.

Това ми отне около две седмици. Е, вие няма нужда да губите толкова време, защото в този материал ще споделя с вас какво се случи с моите идеи за обзавеждане на баня.

Първо – трябваше  да разкарам изгнилите и напукани плочки. Само два пъти съм лепил плочки в живота си и затова реших да не рискувам – наех специалист, който ги налепи вместо мен, защото ако го бях направил сам, може би щях да оставя пукнатити, от които да излиза вода, която да ми наводнява коридора (случвало се е в миналото).

Оказа се, че повърхността под самите плочки е в твърде лошо състояние и се наложи повторната й обработка, което ми струваше допълнителни пари, но какво да се прави – качеството се плаща. Иначе имаше опасност плочките да не се залепят добре. Специалистът ми обясни, че повърхността трябва да е леко грапава, за да се лепнат по-добре.

Всичко това се отрази на моите идеи за обзавеждане на баня, защото бюджетът ми намаля, но все пак реших да направя компромис – ако ще е баня, да е баня, а не кочина.

HTML код на статия

Автор: Безплатен блог


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар