Идеи за оригинални уникални подаръци

Мисията на онлайн магазин ТАКОВА е да помага на хората да се почувстват специални. Това, което правим ние, е да ви съдействаме в реализацията на вашите идеи за уникални подаръци. Какво означава това ли? Предлагаме ви различни идеи да зарадвате с ваше персонално послание хората, които обичате. Предстои един от най-вдъхновяващите относно подаръците празник. Идва Коледа и както знаете, колкото и да се мъчим да останем в страни от лудостта на голямото пазаруване, ни се иска да зарадваме любимите си хора с нещо мило, избрано специално и от сърце. Разбира се, ние сме се заели да ви помогнем в това начинание като ви предложим нашите нови хрумвания за оригинални коледни подаръци.
Нека започнем с бебешките бодита и тениски с щампи, тъй като те са наша запазена марка. Предлагаме ви идеи за чудесни весели коледни надписи и щампи върху дрешките на вашите дечица. Така пременени малките немирници ще изглеждат още по-сладки и мили.
Колекцията от семейни тениски на ТАКОВА също е обогатена с няколко дизайна на коледна тематика. Представете си цялото семейство, облечено с тениски с еднакви коледни мотиви – звучи забавно и внася усещане за сплотеност. Ако ви харесва идеята, ни потърсете. Ще ви помогнем в изпълнението.
През почивните дни по празниците има достатъчно време за общи семейни занимания като подреждане на пъзел например. Можете да поръчате при нас пъзел с коледна рамка и любимата ви семейна снимка.
Коледен стикер за врата във формата на елхичка или чорапче е следващото ни предложение.
Еко чантата с пожелание пък може да използвате както по предназначение – за пазаруване, така и като опаковка, в която да поднесете подаръка си.
Имаме предложение и за празничната трапеза. Заедно с бисквитена къща “Вкусен свят” сме ви приготвили добре изглеждаща и вкусна изненада – меденки с красиви коледни изображения, опаковани красиво и съпроводени с персонални послания.
И тъй като не обичаме клишетата, се постарахме и на този празник да разтурим реда на традициите, без да ги нарушаваме, а като ги уважим и спазим. Само че по нов начин. Подготвили сме кутия с късмети, направени от меденки. Добър заместител е на баницата с късмети. Особено ако сте авантюристи и празнувате Нова година на място, където баница няма как да бъде приготвена.
Ако имате близки и приятели, които живеят далеч, спокойно има начин да ги поздравите и без помощта на досадния фейсбук. В желанието ни да не сме като всички подготвихме красиви коледни картички, които може да изпратите по добрия стар начин. По пощата. Изненадата ще бъде истинска!
Това са основните ни предложения за тази Коледа. Разгледайте и останалите ни продукти, всеки от тях може да бъде изпълнен в актуален коледен дизайн. Посетете ни на takova.com, а ако имате въпроси, идеи и предложения, пишете на info@takova.com.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар