Изберете нестандартни подаръци!

Нашият съвет е – изберете нестандартни подаръци ако искате наистина да зарадвате и да разсмеете вашите приятели! Повярвайте, винаги ще направите впечатление ако не подхождате с досада и отегчение към избора на подарък.

Ако става въпрос за наистина близък и скъп приятел, несъмнено трябва да отделите време и да помислите какво ще бъде най-подходящо за него. Повечето нестандартни подаръци са както практични, така и хумористични, какво по-добро съчетание от това?

Нестандартни подаръци можете да направите както сами в домашни условия, така и да закупите готови оригинални артикули онлайн. Ние ще ви дадем предложения в случай, че искате да се захванете с направата на нестандартни подаръци сами.

Домашно направен Chai Tea

Знаете ли какво е Chai Tea? Това е думата за чай в много държави, но тук се има предвид специално този произлизащ от Индия. Обикновено той съдържа съставки от силен черен чай, мляко, комбинация от различни подправки и подсладител. Тези подправки обикновено са канела, кардамон, карамфил, черен пипер и джинджифил. Сладостта е необходима, за да подчертае тяхната пълната и аромат. След всичко казано до тук, изникват прекрасни идеи за нестандартни подаръци. Направете своя собствен микс за Chai Tea и го поставете в хубав буркан. Помислете за оригинален начин да прибавите инструкциите за приготвяне на чая – напишете ги върху буркана, залепете стикер или пъхнете декоративен лист хартия. Украсете буркана, помислете за приятна опаковка. Чудесен пример за нестандартни подаръци, нали?

Система за подстригване  Flowbee

Ако не бяхте чували досега за това чудо, време е да се запознаете с него. С тази чудесна идея за нестандартни подаръци може да получите професионално изглеждащи прическа у дома. продуктът има доста добри коментари и е достъпен за поръчка в интернет. Изглежда, че тези, които притежават системата за подстригване я обожават. Тя може да ви спести много пари в дългосрочен план. Средната цена за продукта е около 80 долара, звучи доста, но след като спрете да ходите на фризьор ще усетите разликата.

Ръчно изработен слънчев буркан

Още една доста иновативна идея за нестандартни подаръци. Слънчевият буркан събира и съхранява слънчевата дневна светлина. Просто го поставете под лъчите и той ще свети през цялата нощ. Лицата на вашите приятели ще заблестят ако им кажете, че сте направили буркана сами. Прекрасен, функционален и уникален подарък! Направата на слънчев буркан никак не е трудна, трябва ви единствено съд, акумулаторна батерия (АА размер), паус и най-важното светлина.

В случай, че не спадате към сръчните хора, които обичат да майсторят, можете да разгледате многобройните предложения за нестандартни подаръци онлайн.

 

HTML код на статия

Автор: Par123


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар