Интериорни решения от стъкло от Борман Комерс

Двадесет и първи век наложи множество иновативни и доста луксозно изглеждащи решения за дома. Едно от тези творения на изкуството са стъклените интериорни врати, които успешно предлага на пазара в град София фирма Борман Комерс.

Наред с обичайните си качества, този тип врата внася много лукс в апартамента или в стаята, в която се монтира, внася изключителни красота и стил в помещението, за което се предвижда.

Стъклените интериорни врати, които предлага фирма Борман Комерс в град София, са подходящи за дома, къщата, вилата, а така добре пасват в офисите, хотелите и магазините. Практически могат да намерят приложение във всяко помещение, за което можем да се сетим.

Популярните днес стъклени врати се характеризират със  здравина, еластичност и дизайн.При фирмата за врати в София, сред тях може да се види изключително голямо изобилие от прекрасни и неповторими съчетания на стъклото с метални, дървени или пластмасови аранжировки.

Този тип врати за вътрешния интериор на нашия дом предлагат изключително добро съчетание в комбинация с дървена или метална каса, като могат да бъдат със подвижни или статични крила, а също така предлагат възможност за разчупена визия и многообразни художествени апликации на самото стъкло на крилото.

Стъклените интериорни врати оформят перфектно уникален декор и акцентират на цялостната визия на помещенията, създават неповторимо усещане за магия в помещението.

Страхотни са за съчетаване с архитектурата и интериора на дома или офиса. Погледнато от друга страна, освен от естетическа гледна точка, стъклото изпълнява много други и различни комплексни задачи. При стъклените интериорни врати системите за задвижване на вратите, са много гъвкави и притежават множество странни и причудливи форми, но всъщност това ги прави много практични в жилището. Стъклените врати изискват специален обков на крилото, който да осигурява надеждно и сигурно използване. Изолацията, която се използва също е доста по-различна от останалите типове врати за помещенията. Масовата роля на стъклото и стъклените продукти в архитектурата на домовете и офисите изисква високи нива на безопасност, технологична здравина, изолация и пожароустойчивост. При изработката на интериорни врати от стъкло, при Борман Комерс се ползват калени и огнеупорни материали с размери между 8 – 10 мм.

Интериорните врати от стъкло се изработват по стандартни размери, но позволяват интерпретации за индивидуални проекти.

Делят се на стационарни, плъзгащи се и врати тип витрини.

Всичко по отношение на предлаганите най-модерни стилове интериорни врати може да разгледате и поръчате от фирма Борман Комерс. Дългогодишния опит, качествените материали и стилните визии на вратите нареждат фирмата сред най-добрите на пазара. За нас качеството и доволните клиенти са на първо място.

Ако трябва да бъдем честни – да, вярно е, стъклените интериорни врати са с по-високи цени от останалите, но все пак ако сме решили да направим жилището си уникално – това е начина.

По всяко време може да се допитате до нашите консултанти за това, от което имате нужда и да направите правилния избор.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Интериорни решения от стъкло от Борман Комерс, 6.0 out of 6 based on 1 rating

1 коментар по “Интериорни решения от стъкло от Борман Комерс”

  1. doorsbg каза:

    Между другото, на сайта, в раздела на каталозите (особено каталога на Eurostill), има изключителни модели врати от стъкло, разгледайте ги и няма да сбъркате.

Напиши коментар