Как да изберем нови дрехи: три важни съвета за мъже

Днес, когато мъжката мода стремително нашумява и става обект на внимание дори повече, отколкото облеклото на нежния пол, всички уважаващи се мъже трябва да внимават как се появяват на публични места. Дрехите определят основната част от първото впечатление, което създаваме и затова изборът и закупуването им се оказват източник на стрес и нерви. Има обаче няколко правила, които могат да помогнат на всеки мъж да бъде изискан и стилен без излишни грижи.

На първо място, не се водете по правилото, че скъпото е хубаво. Практиката показва, че в много от случаите дрехи, струващи половин заплата не правят дори и на половина толкова добро впечатление, колкото не толкова скъпи, но внимателно подбрани и съчетани дрехи. И нещо повече – в стремежа си да създадат отличаващи се маркови дрехи, световните дизайнери достигат до границата между екстравагантното и смешното. Повярвайте, никой няма да оцени, че ви е струвала половината спестявания, ако ви кара да изглеждате нелепо.

Друг ценен съвет, особено за тези мъже, които нямат време да обикалят по моловете и магазините, е да се възползват от все по-бързо разрастващите се възможности на интернет пазаруването. Напоследък се появяват все повече и повече магазини за дрехи в интернет, характерни с разнообразната си стока, фирмена политика, насочена към удобството на клиентите и практически всички възможни начини за разплащане и доставка. Вече няма опасност стоката да се окаже дефектна или да не ви е по мярка, а дори и да откриете някакъв проблем, винаги можете да я върнете в определения срок. Въпреки всичко, никога не забравяйте да проверите репутацията на даден онлайн магазин и мненията за него, защото наред с утвърдени и коректни бутици, като FashionMix например, може да попаднете и на некоректни търговци, които да се опитат да ви навредят.

Още една важна стъпка при избора на дрехи е да се следят модните тенденции. Имайте предвид, че макар много често да чуваме съвети да бъдем различни, често това може да донесе само вреда. Не се опитвайте да изпъкнете с дрехите си, защото обикновено това води до смешни съчетания на крещящи продукти, които наистина ви отличават от останалите, но в лошия смисъл. Признак за добър вкус и стил е изборът на дрехи, които са на мода в момента и се съчетават добре едни с други. Не забравяйте, че цветовете на дрехите, които носим, до голяма степен разкриват характера и емоционалното ни състояние. В зависимост от случая избирайте дрехи, които да ви помогнат – на изпит ходете с по-ненатрапчиви цветове, за да не се отличавате и да не дразните подсъзнателно изпитващия, на среща слагайте по-топли и меки цветове, които успокояват и предразполагат, а за дискотека или купон изберете ярки и крещящи, които да ви откроят в тъмнината и тълпата.

Ако трябва да обобщим, купуването на мъжки дрехи се превръща в приятно и ненатоварващо занимание, ако следвате няколко утвърдени стъпки: не се влияйте от цената, а избирайте красивите и удобни дрехи, които ще ви позволят да се чувствате и държите сигурно и уверено; не подценявайте възможностите на интернет магазините, които предлагат разнообразни модни артикули и винаги се старайте да се съобразявате с модните тенденции, които се съблюдават във вашата среда. Следвайки тези три ценни съвета, проблемите при избора на нови дрехи практически ще изчезнат!

HTML код на статия

Автор: eyankulov


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Как да изберем нови дрехи: три важни съвета за мъже, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар