Как да изберем подходящ скрийн протектор за телефона си

Безспорно, най – добрия начин да за защитите екрана на телефона си, е да използвате скрийн протектор. Този аксесоар предпазва надеждно GSM – а Ви от надрасквания и мръсотия.

За да изберете най – подходящия протектор, обаче ще Ви е нужна малко информация.

Първо, трябва да изберете скрийн протектор, специално направен за вашия модел телефон. Така можете да бъдете сигурни, че размера му съвпада с този на дисплея и ще имате достъп до всички входове/изходи на телефона. Ако не можете да намерите подходящ за вашата марка,на пазара се предлагат и универсални протектори, но може да се наложи да го срежете, за да пасне на големината на екрана Ви.

Важна характеристика на всеки скрийн протектор, която хората рядко вземат под внимание, е дебелината на защитното фолио. За нея трябва да се осведомите, при покупка. Колкото по –  плътен е защитния слой, толкова по – добро предпазване предлага за Вашия екран. Скрийн протекторите имат няколко разновидности според своята плътност: 0,002 мм, 0,003 мм и 0,005 мм. Винаги избирайте този с най – високата, той ще запази телефона Ви най – дълго.

Ако сте горд притежател на някой от най – новите модели телефони, можете да се сдобиете и с протектор от две части: за преден и заден капак. Това е едно много добро решение за тези, които обичат да пускат свободно телефона си в джоба или дамската чанта. Макар фолиото да е тънко и при правилно поставяне, почти незабележимо, то надеждно може да предпази корпуса на смартфона Ви от надрасквания от ключове, монети и други.

Друг тънък момент, с който е добре да сте наясно, е поставянето на скрийн протектора. Ако сте го закупили от онлайн магазин и няма кой да Ви помогне със задачата, ще трябва да се справите сами. Запазете спокойствие, съвсем не е толкова сложно. Първо ще трябва да почистите добре дисплея си. Протекторите обикновено вървят в комплект със специална за целта кърпичка. След това, започнете внимателно да разделяте фолиото от защитния му слой и да го залепяте към екрана сантиметър по сантиметър, като внимавате да не се образуват балончета. Внимание, не опитвайте да залепите цялото фолио наведнъж! Бавно и полека е правилния начин, после няма да съжалявате. Накрая просто забършете екрана още веднъж с кърпичката и всичко е готово! Вашия телефон вече е снабден със скрийн протектор, който го предпазва от драскотини и зацапване.

На пазара вече се предлагат протектори за всички марки и модели телефони с различна дебелина, големина и от различни материали, за това не чакайте повече, а се убедете още сега в ползите от използването на този GSM аксесоар, който освен всичко останало, е и на изключително достъпна цена!

HTML код на статия

Автор: Lola


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар