Как и какви аксесоари да изберем за пролетта на 2013

Пролетта се задава с бързи темпове, всяка дама има остра нужда от подмяна на гардероба с нещо по-леко и удобно, но модните дизайнери все още не са загатнали какво точно ще е модерно и ще се носи през пролетно-летния сезон на 2013-та година. Как въпреки това може да се подготвим за него? Много е просто – аксесоарите! Те предават тази пикантна нотка към дамското излъчване, което ги прави елегантни и отличаващи се от останалите хора. Не, не казвам че се знае точно кои аксесоари ще са на мода това лято, но пък има такива, които винаги са на мода и които биха предали фешън излъчване на всеки Ваш тоалет, дори и да не е съобразен с последните модни тенденции.

Първия задължителен аксесоар за дамите са чантите. По този въпрос разногласия няма. Всяка дама трябва да има няколко дамски чанти за всякакви различни поводи. Чантите разбира се са универсален аксесоар, но не може една чанта да бъде подходяща както за бизнес среща, така и за разходка в парка. Освен класическата черна дамска чанта, изработена най-често от естествена кожа, трябва да притежавате по една малка чантичка без презрамка тип портмоне – перфектна за най-официалните и изискани случаи, когато знаете че може да се лишите от някои вещи, които обикновено винаги носите със себе си. За разходки в планината, а защо не и разходки в града по магазините трябва да имате на разположение платнена дамска чанта без прегради вътре. Това е може би най-практичното нещо, което съм използвала. Може да е доста неподредено, заради липсата на прегради, но пък събира изключително много неща – даже при първия си сблъсък с подобно чанта ще бъдете изненадани колко много неща сте прибрали вътре и все още има място за нови. В такава чанта може да си носите резервен клин ако сте на разходка в парка или пък да сложите новата блузка, която сте си купили след цял ден обиколки по моловете и търговските улици.

Дамските обувки не спадат точно към аксесоарите, но аз лично бих ги класирала точно в тази категория, защото все повече се забравя практичното им приложение и се набляга на екстравагантността им. А едни стилни обувки винаги могат да съживят иначе скучния и сив делничен тоалет. Но всъщност не говорим точно за обувки. Обувките трябва да се заменят с високи ботуши и това е абсолютно задължително за всяка дама, желаеща да остане в крачка тенденциите на модата. И в случая не говоря за зимния сезон. Напротив, все още говорим за пролетно летния сезон на 2013-та година. Всички сандали и обувки трябва да бъдат заменени с високи ботуши.

Стилна дамска чанта и ботуши, придаващи каубойски вид ще бъдат задължителни през идния сезон. Ако пък ги комбинирате със стилно колие и гривна ще получавате толкова много комплименти за стила и вида си, че чак яе Ви стане досадно.

HTML код на статия

Автор: simeon


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар