Картички за баба Марта – още един уникален щрих в българските традиции

Баба Марта е най-българският празник, защото се празнува само в България и е уникален със своите традиции. Никъде по света хората не се кичат масово с мартенички или дори нещо подобно и да ги носят дни наред. Точно за това този празник е толкова тачен от българите и определено ни отличава от света. Една от традициите е да се изпращат на 1-ви март и картички с пожелания за баба Марта.

Има много сайтове с картички за баба Марта, но обикновено те не са уникални и няма голям избор. В Картички за баба Марта може да откриете стотици картички по случай 1-ви март и всичките оригинални – само на този сайт може да ги откриете. Картичките са правени с много любов и са подходящи за всяка възраст и настроение.

Едно от предимствата на този сайт е, че към всяка картичка може да откриете и уникално пожелание. Много често ще срещнете и пожелания като Честита баба Марта и Честит 1-ви март, като при изпращане на картичка може да напишете свое пожелание. Изпращането става бързо и сигурно. Получателя ще получи картичката до 10 мин.

В Картички за баба Марта са използвани подходящи елементи като баба Марта, щъркели, сърца и разбира се мартенички. В не малко случаи те са рисувани от авторите на сайта, а това прави картичката още по-уникална – единствена картичка точно като за вас. Главните цветове, които присъстват са червено и бяло, както и зелено – символа на пролетта.

Несъмнено празника баба Марта се свързва с идването на пролетта. Поверието е, че на този ден зимата си отива заедно с баба Марта и отстъпва път на топлите дни. Именно за това в картичките са включени и много мотиви свързани с пролетта, като цветя, дръвчета и много зеленина. Това придава допълнително настроение на картичките и прави празника баба Марта още по-красив.

Бъдете сигурни, че ще успеете да намерите най-хубавата според вас картичка за баба Марта, която да изпратите на любим човек.

 

HTML код на статия

Автор: nikste


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар