Катерина Билай: На Великден душите разцъфват

Върбовите клонки, осветени на Цветница, дават целебна енергия, но не ги оставяйте да изсъхнат, съветва лечителката
Пролетта започва от Цветница, но душите разцъфват на Великден. Клонките от върба, които получихме от храма в деня на цветята, обаче може да ни донесат както целебна енергия, така и големи поражения, ако още ги държите пред иконата на Спасителя, заяви за БургасАрт д-р Катерина Билай. Лекарката, която лекува с Божествена енергия, сподели, че душата й отлита на Великден за Небесната църква. Това става посредством бял лъч, уточнява феноменът. Според нея в осветените клонки е вложена много позитивна енергия.
Поставете ги за двайсетина минути в леген с два литра вода, за да стане тя лековита. Тази течност помага дори и на тежко болни, добавя руската лечителка. Тя съветва лековитата вода да се съхранява в хладилника и да пием от нея за здраве по нечетен брой глътки.
Според лечителката, която има докторска степен по медицина от Университета в Кременчук, сухите цветя създават душевен дискомфорт. Поражения върху подсъзнанието оказват и негативните емоции, уверява Катерина Билай. Много от хората, които я посещават са поразени от негативната енергия. Тя уврежда ефирните им тела и отклонява душата от избрания път, а вследствие заболява и плътта.
Гневът и лъжата, като производни сили на страха, са в основата на всичките ни беди. Всеки разгневен се страхува от някаква загуба и в желанието си за спасение търси начин да унищожи източника на своите беди. Ако се свърже с разрушителните сили може и да постигне целта си, но за сметка на своето бъдещо нещастие, защото бумерангът на живота връща всяко зло, казва д-р Билай. Според нея негативните мисли са като навик и подобно на всички останали привички подлежат на промяна, но са нужни много старания за да се освободим от тях.
В изкуството, наречено живот, хората са като актьори, които изпълняват ролите, които им са дадени от Бог. Свързани сме за цял живот с душите на близките си. Ако гледаме в една посока и трептим с вибрациите на любовта, съдбата ще е благосклонна към нас, добавя дамата, която е аристократ по произход и пътеводител на съдбата по орисия.
Ако обаче някои от близките ни тръгне по грешен път, всички страдаме заради него, уточнява тя. Бъдете по-отговорни за делата си, зове феноменът.
Според ясновидката Димитрина Парушева пък Бургас е под похлупак от негативни въздействия. На големите празници обаче той се стопява, разкри неотдавна дамата, която е известна в Бургас като пророчицата с наполеоновите карти. В интервю за Компас преди десетина години тя призова вярващите да построят църква на Свети Николай, за да се избавим от злите сили и градът ни да процъфти. Камбаните на мечтания храм ще забият на Великден и за първи път миряните от най-големият бургаски квартал ще могат да посрещнат светлия християнски празник в църквата на Свети Николай. Енергията, която строи под купола на наскоро издигнатият православен дом, е бяла като мляко и много мощна. С благословията на свети Николай и на Спасителя, най-добрият град за живеене ще стане още по-хубав, добавя Катерина Билай.

HTML код на статия

Автор: burgasplus


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар