Кои са най-важните аксесоари за бебешката количка?

Всеки родител знае колко са важни допълнителните аксесоари към количката на неговото детенце. Много от моделите колички се предлагат в пълен комплект с аксесоари, но има и такива, които се нуждаят от някои допълнения. На пазара има огромно разнообразие на аксесоари за бебешки колички, които са универсални и пасват на всеки модел. Ето кои са някои от най-важните аксесоари, за да се чувствате вие и вашето бебче удобно по време на разходка.

Чанта органайзер

Чантите органайзер са изключително практични, защото разполагат с различни джобчета за пелени, играчки и бебешки шишенца. Те могат да се поставят както на гърба на количката, така и на седалката в колата, така че детските принадлежности да са ви винаги под ръка.

Чанта за родителски принадлежности

Освен за нуждите на вашия мъник е добре да помислите и за своите собствени. Затова е желателно да си осигурите чанта, в която да държите най-важните си вещи, които могат да са ви необходими, когато сте на разходка с детето. Тези чанти се различават от дамската ви по олекотения си дизайн и материал, както и по големината. Те са проектирани така, че да пасват най-добре на родителските нужди. Някои модели като колички Quinny, Maxi Cosi и Bertoni имат такива чанти в комбинираните си модели.

Поставка за чаша

Ако сте от мамите, които обичат да пият сутрешното си кафе, докато разхождат бебчето в парка, то тогава ще ви е необходима поставка за чаша, която да прикрепите към бебешката количка. Освен за кафе и вода, тя на първо място ще ви послужи и за шишенцето на малкото ви съкровище.

Кука за пазарските чанти

На пазара се предлага един много удобен и практичен аксесоар за детски колички, улесняващ майките, които обичат да ходят на пазар заедно с мъника. Той представлява кука, която може да закачите на дръжките на количката и върху, която да поставите пазарските торби. Само не забравяйте да се съобразите със стабилността на количката и преценете доколко тя може да поеме такъв товар.

Дъждобран за бебешка количка

Винаги носете със себе си покривало за дъжд. Все пак никога не знаете кога времето ще ви изиграе лоша шега, а и по-добре да сте застраховани предварително.

Детско чадърче

Ако вашата бебешка количка не разполага с голям сенник е желателно да се снабдите с чадърче, което да предпазва крачетата на детето от слънчевите лъчи. Предлагат се най-разнообразни модели, които може да прикрепите към детската количка и които ще направят разходката на детето още по-приятна и сигурна.

Аксесоари за триколки

Аксесоари от този тип има и при детските триколки, които са радост за детето и един добър фитнес уред за родителя. Моделите триколки за деца с модерните родителски дръжки са идеални за по-големите деца.

Много модели бебешки колички, разделени по аксесоари може да разгледате в категорията колички на Охобохо.

 

HTML код на статия

Автор: ibizov


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар