Летни оферти на хотел Интеррум Разград

Хотел Интеррум Разград предлага невероятни летни оферти за сезон 2013. Ако искате да пренощувате в града или имате кратка бизнес среща, хотелът ще Ви предложи това, от което се нуждаете – спокойно място за почивка на несравнима цена. Ако останете в Разград за няколко дни или това е част от Вашата ваканция, не търсете повече. Това е най-посещавания хотел в града. Хората в хотела са любезни и отзивчиви,но не чакайте последния момент – резервирайте си стая или апартамент предварително. Не мислете и за храната.Хотелът има страхотен китайски ресторант,което разбира се не означава че предлага само китайска кухня. В ресторанта могат да Ви приготвят и български гозби.

Един от големите хипермаркети Била се намира на 30 метра от хотела. Както знаете Била е собственост на германската Rewe Group. Името „Billa“ произлиза от Billiger Laden (на немски: евтин магазин). Въпреки че хотелът в Разград предлага разнообразна и прясна храна, големият хипермаркет ще предложи екзотични и евтини продукти за всяка нужда.

На три минути с кола е и Кауфланд (Kaufland), който е част от голяма верига от германски хипермаркети и по-малки магазини предимно в областта на хранителните стоки. В обектите им има и различни по вид магазинчета и аптеки. Веригата има около 1000 магазина общо в Германия, България, Полша, Румъния, Словакия, Хърватия, Чехия. Постоянните промоции са полезни за всеки посетител на Разград.

На разположение на гостите на хотела е и малка пекарна за хляб.Там може да намерите както ръчно направени закуски, така и бял,черен,пълнозърнест и типов хляб.

Зад хотела на около 150 метра е бензиностанция ОМV. Централна поща е на шест-седен минути пеша

Хотелът е отворен и за веселби,партита,рожденни дни,сватби и купони. Организира всякакви тържества за групи с предварителна заявка.

Посетители на хотела в Разград са били японски групи, чуждестранни гости ,посетители на панаира на киселото мляко

В картите на Гугъл хотела се намира под името – Хотел Интеррум . Така лесно и бързо може да се ориентирате за местоположението и как бързо да стигнете до там.

За повече информация може да посетите презентационната страница на хотела

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар