Мистично лилаво в парфюмите през 2013

Thierry Mugler

Thierry Mugler

2013 година носи много лилави цветни нюанси. Това е цветът на вдъхновението, мистиката, магията и изкуството. Използва за постигане на цели и всякаква независимост. Лилавият цвят е символ на оригиналност, нещо модерно, магия и фантазия.
Не случайно и дизайнерите от Thierry Mugler се спират именно на лилавия цвят, за да създадат първо впечатление за новия оригинален парфюм Alien Pierre Magique. Парфюмът е от новата лимитирана серия Alien на лято 2013 година. Във флакона от 40 мл. в цвят лилав аметист загадъчно са скрити много мистериозност и жизненост. Ароматните нотки на жасмин в новия оригинален парфюм Alien Pierre Magique действат като катализатор на емоциите и сетивата. Тази неподправена загадъчност лесно се улавя от нас. Лесно е да се внуши и на събеседника ни, за да го държи нащрек през цялото време и същевременно силно заинтригуван от това, което следва.
Вдъхновен от лилавото е и дизайнерът Aurelien Guichard на парфюми от lssey Miyake. Той е богато наситен с аромат на виолетки. Дори бутилката носи виолетово-лилави нюанси, напомнящи за нежните листенца на цветето. Новият парфюм носи името на миналогодишния аромат Pleats Please Eau de parfum, но като че ли внушава повече оптимизъм и положителни емоции. Самата теменужка е цветето на свенливостта, но и на съблазънта,  която като че ли надделява в новия оригинален парфюм Pleats Please Eau de parfum 2013. Формата на флакона говори сама за себе си- необичайно тяло с гънки и чупки, също наследено от миналогодишния парфюм. Като че ли крие доза еротика, но умело прикрита зад свенливата съблазън. Ароматните нотки на божур, сладък грах, пачули и ванилия оформят окончателния съблазнителен и изпълнен с щастие аромат. Оригиналният парфюм Pleats Please Eau de Parfum 2013 се предлага в 30, 50 и 100 мл Eau де Parfum. Ароматът е подобрен наследник на миналогодишния.
И за да продължим серията от лилави аромати няма да пропуснем най-новият Eaudemoiselle by Givenchy Ambre Velours. Тук попадаме на по-голяма доза елегантност, усещане за благородство и лукс, подчертани от самата опаковка- съблазнително тъмно лилава с подчертаващи златни детайли. Елегантността и романтиката са подсилeни от цветните нотки на цитрус и билки оригинално примесени със сини сливи, розов пипер и кадифени нотки роза. Няма как да не доловим и бунтарския характер на парфюма, подсилен от аромата на смоли, тулу балсам, кехлибар, тамян и опушена тонка.

Лилавият цвят говори сам за себе си. За никого не е загадка, че той внушава съблазън, говори за щастлива личност, уверена и жизнена.

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар