Най-странното спално бельо в света

Спално бельо Хамбургер

Това е мечтата за всички фенове на бургери! Покривалото на спално бельо Hamburger представлява апетитно, меко, сусамено хлебче обгръщащо спящия и освен него богата плънка от сирене, краставици, лук, домати предтавляващи удобни възглавнички, а спящият може да си отпочине страхотно, да се зареди със сили и апетит върху огромнен лист топено сиренце.

Всичко е направено от Кайла Креймър от Остин, Тексас. За съжаление апетитният бургер не може да бъде закупен в магазините за спално бельо. Само един спален комплект е бил произведен и той вече е продаден през иБей през юни 2009 г. на щастливец от Чикаго за близо $ 2000.

Създателят на спалния комплект, г-жа Креймър обаче, е публикувала в сайта си необходимите съставки, направите сами своя нощен бургер.

Спално бельо с будилник

Този комплект спално бельо е чудесен подарък за приятел, особено ако му е трудно да се събужда сутрин и незаменим за любителите на технологии. Истински будилник е вградени право в горния десен ъгъл на чаршафа. Също така по чаршафа (пак в горната дясна част) има напълно функционални пиктограми за регулиране на нивото на звука, настройка на часа и будилника. Трите контролни икони са избродирани върху чаршафа и свързани с оперативните елементи на външния му ръб. Използвайте двете в комбинация, за да настроите радио честота.

Спалното бельо е проектирано от Флориан Чарфер и е изработено от електро активни полимери. Сегментите на будилника са тънки и скрити в тъканта на чаршафа. Те се състоят от силикон и придобиват релеф, чрез EPS (електро активна полимерна система). Когато се активира от електричество, формата се разширява и издига силиконовите сегменти, като ефектът е впечатляващ – реални променящи се щамповани цифри на часовника.

Очаквайте обаче, че алармата се задейства точно пред лицето, така че може сутрин да не Ви споменават с добро заради подаръка.

Светещо спално бельо

Изобретателят на фантастичния спален комплект е италианска фирма за спално бельо.  Спалният комплект е създаден от иновационна тъкан от оптични влакна и впечатлява с правилен синхрон между технологии, текстил и дизайн.

Използване на вградена електроника за тъканта може да се послужи като интелигентен сигнализатор при сърцебиене, повишена температурата на тялото и да реагира на други стимулации от околната среда.

Оптичните влакна, които са вплетени в тъканта се комбинират по повърхността и в края на материала на завивката и калъфките на възглавниците. След това, с използването на технологията LED, светлината преминава през влакната създавайки светлинен ефект, който никога не е виждал преди това в текстил и със сигурност би впечатлил виждащите го за първи път.

HTML код на статия

Автор: gbrezin


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар