На нови или употребявани мотокари Linde да се спрете?

Този въпрос предполагам тормози не един и двама собственика на производствени цехове, складове или търговски обекти. Разбираемо е, всеки да иска за бизнеса си нови товаро – подемни и складови машини, но дали тази покупка е икономически оправдана в момента?

Дали пък няма да е по – удачно да се закупят употребявани мотокари Linde и така да се спестят едни не малки суми, които да се вложат в покупката на нещо друго, също толкова важно за бизнеса?

Ние не сме тук, за да ви казваме кое е правилното решение за вас и вашия бизнес затова няма да сме категорични в обосновката си – всеки знае собственото си положение и може да прецени сам дали да заложи на нови, рециклирани или мотокари втора употреба Linde.

Факт е обаче, че без подходящата техника няма да можете да се справите и да продължите да развивате успешно бизнеса си.

За да ви бъдем от полза в следващите редове, ще се опитаме да ви представим предимствата и недостатъците на употребяваната товаро – подемна и складова техника, а решението дали да се насочите към нейната покупка или държите да имате чисто нови машини ще оставим на вас.

И така, най – голямото предимство на употребяваните мотокари Linde е по – ниската цена, на която се предлагат. А се предлагат на по – ниски цени не защото имат някакъв проблем, а просто защото вече са били ползвани известен период от време. Това е същото, като да решите да сменяте личния си автомобил с нов и търсите да купите някой модел втора употреба.

Второто голямо предимство, освен цената на мотокарите втора употреба е това, че те по нищо не се различават от чисто новите и рециклираните. Преди да бъдат предложени за продажба те преминават през основен технически преглед, подменят се всички износени части и се реновират, така че ако не знаете, че са употребявани трудно ще разберете разликата.

Третото предимство на употребяваните мотокари Linde,  ако бъдат закупени от официален дилър на Linde на уеб сайта www.motokari.com е това, че ще са придружени с гаранция, което е от голямо значение особено като се отнася за покупка на стоки и машини втора употреба.

В заключение можем да кажем, че ако вложите финансови средства в товаро – подемни машини втора употреба вие ще имате един добре оборудван и подсигурен с добри и ефективни машини бизнес.

Ние сме наясно, че когато стане дума за бизнес, всеки един от вас иска да има нужното техническо оборудване, за да може да работи по  – добре и ефективно. Разбираемо е, да искате вашия производствен цех, търговски обект или склад да бъде оборудван с нови машини, но това в години на икономическа криза е доста неизгодно решение базирайки се на факта, че закупувайки мотокари втора употреба Linde можете да имате едни добри, маневрени и ефективни машини на много изгодни цени. А пък ако решите да ги закупите от официален дилър на Linde за страната ни като Мотокар Сервиз ООД, ще можете да се възползвате от гаранционен и извънгаранционен сервиз и покупка на нужните ви машини на изплащане.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар