Нова онлайн информационна агенция

Една от най-новите информационни агенции в Източна България.

destarВ онлайн платформата на информационна агенция DESTAR ще намерите новини за Стара Загора, България и целия свят. Бързината и коректността на журналистическите текстове, отразяват случващото се с изключително високо качество, като застъпват гражданска позиция и обръща внимание на истински важното. Грамотността на написаните новини е на едно от високите нива, сред ежедневниците у нас.

Тук може да откриете всичко от Програма на телевизията на над 140 канала, където всяка промяна се отразява своевременно, до пълна информация за Община Стара Загора – където може да се открие полезна информация за актуални новини, предстоящи ремонти и промени в нормативната уредба на града. Има по нещо за всеки – спортна информация, икономически новини, развлекателни рубрики, които са степенувани по важност.

В онлайн платформата на информационна агенция DESTAR се дава възможност за изявява на граждански позиции и защитаване на права и адекватни коментари под всяка новина. Стара Загора има свой достоен представител в онлайн новинарските емисии, предлагайки истинност, качество на всяка публикувана новина.

Забързаното общество, в което живеем информацията, която всеки от нас намира е 80% чрез Интернет и достъпността, която той дава. Какво по-добро място от информационна агенция DESTAR, за да сте наясно с актуалните теми от деня.

 

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар