Нова тенденция в онлайн пазаруването, представена в сайта Stylish-bg

Онлайн магазините, от които човек може да си купи дрехи, аксесоари или бижута, напоследък станаха много. Безспорен е фактът, че онлайн пазаруването е изключително удобно, особено ако нямате достатъчно време да обикаляте магазините, гледате детето вкъщи по цял ден или просто не намирате в традиционните магазини това, от което имате нужда.

Но в този голям пазар как да намерим нещо, което е едновременно качествено, уникално и модерно? Как да се отличим от множеството еднакви модели и стилове, достъпни на пазара? Напоследък се обособява нова тенденция в онлайн пазаруването, а именно стремежът към оригиналност, уникалност и свой собствен почерк. В световен мащаб, а все по-често и у нас се забелязва желанието на потребителите да подкрепят родната икономика, предпочитайки местни по-малки марки за сметка на глобалните лидери. Забелязвате ли как предпочитате българска козметика пред Garnier например или български плодове и зеленчуци пред египетски? Сега тази тенденция се пренася и в модния сектор – вече можете да изберете българска независима мода пред масовката, заляла пазара.

Но в разнообразието от онлайн магазини как да изберем най-добрата и изгодна покупка? Как да сме сигурни, че съотношението цена-качество си заслужава или че ще носим нещо уникално и наистина модерно?

www.stylish-bg.com е уникален по рода си онлайн магазин за облекла, аксесоари и бижута. Това, което го прави по-специален е неговата концепция да предлага модерни облекла и аксесоари, вдъхновени от световните модни тенденции, но създадени изцяло от талантливи български дизайнери. Моделите се предлагат в ограничени откъм брой серии, което гарантира уникалност и неповторимост на продукта, който поръчвате. Голяма част от предлаганите бижута са в единични бройки и екипът на stylish-bg ви гарантира, че поръчвайки го ще притежавате абсолютно уникално бижу.

Дизайнерските облекла и бижута се предлагат на изключително достъпни цени, защото мисията на компанията е да стимулира българското производство и употребата на произведени в България стоки. Същевременно моделите не отстъпват по нищо на чуждестранните марки, които присъстват на родния пазар. Използват се актуални за сезона материи, цветове и принтове, следят се модните тенденции, но се добавя и капка уникалност и индивидуален почерк във всеки един модел.

Друга отличителна черта на предлаганите от Stylish-bg облекла, аксесоари и дрехи e фактът, че голям процент от тях са ръчно изработени, в което са вложени много повече внимание към детайлите и индивидуално отношение. Този принцип следва и увеличаващият се напоследък интерес към ръчно изработените аксесоари и бижута.

В България всяка година се дипломират десетки талантливи млади дизайнери, но малцина от тях успяват да се реализират в страната, започвайки работа в някое доказало се в модните среди ателие или стартирайки свой собствен бизнес. Това е и причината много от тях да търсят реализация в чужбина, а ние да купуваме масово облекла и аксесоари на чуждестранни марки.

Stylish-bg са известни с инициативата си за партньорство с независими талантливи дизайнери и бижутери. Сайтът предоставя възможност на млади творци да популяризират и продават успешно своите произведения чрез онлайн магазина. Целта е да им се подаде ръка по време на първите им стъпки в модния бранш, предоставя им се възможност да продават своите творения без да се налага да регистрират собствена фирма или да отварят свое собствено ателие, като по този начин могат да натрупат първоначален капитал и да реализират бъдещите си планове. Тяхното име и бранд добива популярност, а самите те черпят опит от екипа на stylish-bg, които са млади и предприемчиви специалисти с познания в областта на модата, маркетинга и финансите.

Изисквания към младите дизайнери почти няма, всеки, който притежава талант, желание и страст към модата, може да се включи в инициативата. Stylish-bg поемат маркетирането, комуникацията с потенциалните клиенти и доставката на продукта до клиента, а единственото задължение на дизайнерите е да творят с вдъхновение и желание.

Ако и вие имате талант, способности и желание да станете част от родния моден бранш, се свържете с екипа на stylish-bg и представете своите творения.

HTML код на статия

Автор: kcgeorgieva


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар