Предпочитаните модели алуминиеви радиатори

В тази статия ще опишем някои от най-предпочитаните модели алуминиеви радиатори. Предварителното проучване на предлаганите марки в онлайн магазин например, ще ви бъде от полза ако не искате да останете излъгани в качеството и цената на уредите и съоръженията за отопление.

Радиатори CLIO

Алуминиеви радиатори на марката CLIO се характеризират с предни и горни отвори на конвективните им канали. Тези артикули се определят като глидерни, като притежават минимум съдържание на вода, максимална мощност, прекрасна обтекаемост, както и най-важното за обикновения потребител – нисък разход на електроенергия. В повечето търговски вериги или онлайн магазини, тези алуминиеви радиатори се продават с 10 години гаранция.

Радиатори ERA

Марката алуминиеви радиатори ERA се отличават със съвременен и стилен външен вид. Тези артикули имат ниско съдържание на вода, отлична мощност и обтекаемост. Фирмата производител гарантира дълъг период на експлоатация, което прави марката ERA предпочитана за закупуване на алуминиеви радиатори.

Радиатори BG

Алуминиеви радиатори BG са модерни отоплителни системи с добре усъвършенствани технически параметри. Глидерът се счита за главния градивен елемент на работните тела. Предоставят се универсални батерии, които се състоят от 10 глидера. Когато тези батерии се комбинират се получават алуминиеви радиатори с дължина по ваше желание, съобразени с необходимата за вас мощност. Производителят предлага гаранция от десет години.

Радиатори ЕРАТО

Тези алуминиеви радиатори се предлагат в цветни гами, като съчетават максимална ефективност с практичните и стилни решения за дизайна на вашата стая. Разноцветните алуминиеви радиатори са подходящи за помещения от всякакъв тип, на са особено удобни ако искаме да съчетаем отоплителните тела с цвета на тапетите, завесите или холовата гарнитура например. Освен различните цветови гами, от тези артикули се предлагат и няколко размера.

Радиатори VISION

Специалното при тези алуминиеви радиатори е техният дизайн. Техният воден канал е тесен в горната част и широк в долната. Така циркулацията се улеснява, тъй като водното съпротивление е по-малко. Уютът в дома ви ще бъде лесно постигнат благодарение на прекрасния външен вид на алуминиевите радиатори както и на тяхната качествена изработка. Предимствата на този артикул са много. Изключително малкият му компактен размер и воден обем ще спести място и воден ресурс. Като потребители, ще имате достъп до три отделни режима на обмен на топлина, така ще можете да регулирате сами степента на използваемост. Тези алуминиеви радиатори загряват изключително бързо, така спестяват вашите средства. Повърхността на продуктите е гладка, устойчива на удари и надрасквания.

Радиатори CALDO

С алуминиеви радиатори CALDO ще усетите обезателен ефект върху оптимизирането на вашите разходи, поради икономичния начин на работа. Производителят гарантира дълъг експлоатационен живот, както и устойчиво на топлинни промени покритие. Дизайнът на този продукт е стилен и елегантен, което го  прави подходящ за всяко помещение от дома.

HTML код на статия

Автор: Par123


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Предпочитаните модели алуминиеви радиатори, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар