“Сваровски” в сезон есен-зима 2013/2014

Нежната перла и изящният кристал с марката “Сваровски” влизат в модните тенденции и за предстоящия есенно-зимен сезон. Кое прави възможно точно тези бижута да бъдат предпочитани през всеки сезон ежегодно?!
През сезон есен-зима 2013/2014 г. модните диктатори залагат на много стилни тоалети и ексцентрични прически, прибрани в кок на тила или с леопардови нюанси от цветове. Раздвижените и необикновени линии, фините ефирни материи ще се нуждаят от своето перфектно допълнение, каквото може да бъде само бижуто. Изборът ни ще се спре на перли и кристали, съчетанието от двете или на нещо по-изчистено. “Сваровски” присъства в модните тенденции всеки сезон от както е започнало производството на бижута с марката. Цветовото разнообразие на предлаганите камъни и перли поднася по нещо за всеки вкус и всяка модна тенденция. Красивото съчетание на перла с кристал, както и на двете с текстил, позволява на въображението ни да играе и експериментира доста успешно. Именно по този начин се постига и уникален завършек на тоалета. А защо не и собственоръчно направена нова блуза, рокля или панталон. Елементите “Сваровски” позволяват дори това. С помощта на единствена по рода си технология кристалите нямат подобни на себе си. Те, както и перлите, могат да бъдат пришити или залепени с изключително качество върху текстил. А с единствената по рода си визия те ще предадат своя чар и обаяние на вече новата ви дреха, а и на самите вас. С колие, пръстен или обеци визията ще бъде завършена, така че да бъдете забелязани и запомнени.

Тази есен определено ще бъде и много женствена. И след като е женствено естествено имаме черно и червено. Изчистеното бяло в съчетание с класическото черно, виолетово, мекота на кадифе, злато, дори и по-ярки тонове допълват модния десен за предстоящия студен сезон. Бижутата “Сваровски” умеят да задоволява капризите на всеки вкус, включително и някои доста екстравагантни и необичайни решения. Меките и топли нюанси на перлата в цветове от бяло, нюанси на розовото, лилавото, бронзово, сиво и черно, както и разнообразието от преливащи се цветове на кристалите предоставят богат цветови избор и по нещо за всеки вкус.

Такива се очертава да бъдат есента и зимата на 2013/2014 г. Цветни, пищни, разнообразни!

 

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар