Сватбени и парти агенции Аврора

Организацията и провеждането на специално събитие изисква много усърдие, идеи и разбира се- опит и професионализъм. Все повече с годините се убеждаваме, че клиентите стават много по-смели в желанията си и представата си за тяхното тържество. Вече провеждането на мероприятие в ресторант  в родния град се е наложило като нещо традиционно и хората се стремят да избегнат от еднаквостта, да бъдат различни и да имат наистина уникално и нестандартно празненство.

Сватбена и парти агенция Аврора разполага с опита и ресурса да организира вашето мероприятие не само в рамките на ресторант, но и на поляна в гората, високо в планината, на морския бряг, в градината на вашата къща или вила. За уреждането на подобен вид събития ние разполагаме със собствен асортимент- кръгли и правоъгълни маси, столове, различни модели шатри, прибори, чинии, чаши, осветление, генератори за ток, различни менюта кетъринг, обслужващ персонал-сервитьори, хостеси, собствена транспортна техника и много други. Ние притежаваме всички възможни артикули, които да гарантират удобство за вашите гости да се наслаждават на прекрасната гледка, която мястото разкрива, в унисон с приятните емоции от вашата сватба, рожден ден, абитуриентски бал и др.

През годините, благодарение на доверието на нашите клиенти, сме провели редица нестандартни мероприятия. Наша отговорност е и подсигуряването на всички услуги, които са необходими за всяко празнично събитие- предлагаме различни модели за украса на мястото, калъфи за столове, покривки, всички цветове панделки, балдахини за шатрите, цветя, балони, арка за изнесен граждански или църковен ритуал, градинско осветление, факли, запалими фенери,  шадраван от шоколад, заря и различни пиро ефекти, екип от видео и фото заснемане, диджей, музика на живо, оркестър, ансамбъл и балет, координатор, супервайзер на проекта и т.н.

Подробен списък за всички услуги, които предлагаме за вашата сватба, парти, тийм билдинг, фирмено мероприятие, рожден ден, юбилей, промоция, рекламна кампания, дегустация и други, ще намерите в нашия сайт www.avrora-agency.com. В секцията Галерия на сайта имате възможност да разгледате снимки от различни по вид и място на провеждане мероприятия, като наши клиенти са българи и чужденци, редица фирми. Някои от местата, на които нашият екип е провел мероприятия са: Пловдив, София, Банско, Пампорово- кулата Снежанка, с.Жеравна, Свищов, Бургас, Св.Влас, Приморско, Варна, Куклен и др. Изградили сме партньорски отношения с множество хотели и ресторанти, общини и административни структури, автобусни превози и много други, които са част от голямото семейство на Сватбена Агенция Аврора. Ние ще подсигурим хотелското настаняване, транспортирането, доброто настроение и неповторими емоции за вас и вашите специални гости.

Благодарим на нашите клиенти за доверието и лоялността! Ние растем и се развиваме заради вас и вашето специално събитие!

HTML код на статия

Автор: agencyavrora


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар