Спа почивки във Велинград

СПА туризмът е част от туристическата индустрия, обаче, той трябваше преди първия стотици произхода на година. Лековитата вода и кална баня, може да допринесе много за вашето здраве и може лесно да открият предимствата на СПА и горещи извори. SPA ваканция е пътуване, което напълно подмладява тялото си и освежава ума си. България е една от най-достъпни дестинации за СПА и уелнес туризъм в Европа. Ние ви препоръчваме да си вземе почивка Великден и изберете един от нашите атрактивни пакети Великден за почивка в СПА курорт Велинград или известния курорт Сандански уелнес, които осигуряват туристите с разгръщането атмосфера и прекрасни планински гледки! Произходът на Спа датира от незапомнени времена и от тогава насам, термалните води се използват за терапевтични цели. Знаете ли какъв е произхода на думата “SPA”? Той се извлича от името на село СПА Белгия, който е известен по време на римската епоха за своите подмладяващи вани. Римляните знаят какво върховно спокойствие наистина се откроява и днес здравен туризъм е предпочитан от всички хора, които търсят изключително подновяване и същевременно подобряване на качеството на живота им. Всички хора, които живеят в големите градове или имат забързано ежедневие искате да се отпуснете и да си починете за лечение на стреса по подходящ начин. Това е свързано с необходимостта от СПА и уелнес туризма, което е голяма част от самото пътуване. Много туристи избират балнеложки хотели, за да отседнете в тихи места и да се съсредоточи върху възстановяването на хармонията между телата си и ума. Лечебните свойства на водата са известни по целия свят, тъй като водата е от полза за нашето здраве. Много СПА центрове предлагат различни лечения не само с вода. Някои от тях са древни и другите са добри за нашата физическа сила и издръжливост. Например, много туристи дейности като йога, тай чи и различни видове масаж. Модерните спа центрове предлагат разнообразие в различните хотели. Общо казано, водата в тези центрове са лечебни частици, но това не е всичко! Атмосферата е доста релаксиращо и никой няма да устои на докосване на хармонията.
Горещи извори и СПА
Както поговорката “Не всичко, което блести, е злато”, и следователно не всички води, които произтичат от земята са от лечебни извори. В момента СПА центрове предлагат различни пакети във Велинград, Сандански, Хисаря, тъй като те също са включени дейности, предназначени за цялото семейство, особено за децата. С други думи, СПА почивки също са подходящи за семейства. По този начин, много семейства се комбинират СПА център с приключенски турове, разходки, туризъм и конна езда. След ден навън няма нищо по-добре, отколкото да си вземе почивка в топлите води, не е тя? Представяме на вашето внимание, че много от тези горещи извори има температури от 37 ° C до 41 ° C. Защо това е важен фактор? Поради високите температури, баните са идеална дестинация за зимни или студени месеца, а защо не и в началото на пролетта, когато тялото се адаптира към новото време и промените в климата.
За разлика от горещите извори, Спа инсталацията не е зависима от природните ресурси в района. Затова, СПА центрове са изградени в големите градове или планинските курорти. , Тъй като ниските температури увеличават разстройства на настроението и пролетта не винаги носи най-положителни емоции за нас, пролетта е далеч един от най-добрите сезони за СПА почивка.

HTML код на статия

Автор: bulgariaholidays


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 2.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Спа почивки във Велинград, 2.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар