Топ 5 стратегическите онлайн игри

В сайтовете за онлайн игри винаги ще намерите бойни стратегически игри. Прилагането на стратегията е необходимо както в живота, така и в онлайн игрите. В сайта за безплатни игри bggdb.com се обръща доста сериозно внимание на стратегическите игри, като те са и едни от предпочитаните. За вас днес сме подготвили Топ 5 на стратегическите игри в сайта за безплатно играене на онлайн игри bggdb.com, което значително ще ви помогне в търсенето на стратегически игри, без да губите много от вашето ценно време. Ето ги и най-играните онлайн стратегически игри в сайта bggdb.com: Warlords, Tank Guardians, Battle Sector, Ravine, Alienocalypse.

  1. Warlords – невероятна игра стратегия, в която вие ще трябва да се борите в различни замъци, обитавани от демони и силни врагове. Хубавото на играта е, че може да се играе, както в сингъл плейър режим така и в мултиплейър с двама играчи.
  2. Tank Guardians – в тази страхотна игра, вие наистина трябва да предприемете стратегически действия на бойното поле, като използвате вашите бойни танкове и унищожите вражеските такива.
  3. Battle Sector играта е супер вдъхновяваща и ви дава повод за вземане на стратегически решения. Вие ще управлявате танкове, самолети и вашата пехота, за да победите вражеските бойни единици. Трябва да използвате всички бойни принадлежности и да не действате прибързано.
  4. Ravine – в играта стил отбранителна кула, съдбата на вашият народ е в ръцете ви. Разположете кулите така че да може да поразите врага, колкото се може по-бързо. От важност е единствено вашето стратегическо решение, което ще вземете. Ако допуснете врага да достигне до вас, замъкът ви ще бъде унищожен. Ако прогресирате, ще можете да създадете нови и по-мощни кули.
  5. Alienocalypse – това е страхотна стратегическа игра, в която вие ще трябва да се преборите с извънземната инвазия, като ще имате възможност за използване на различни комбинации, както и ъпгрейди, за да спасите земята.

В сайта за безплатни онлайн игри bggdb.com всеки потребител може да се забавлява и да играе всичко, което пожелае без да мисли нито за време, нито за натоварване на своя компютър, и възможна зараза от вируси, вие просто играете и се забавлявате онлайн, без допълнително напрежение. Опитайте всички игри със стратегия и важни решения, за да се уверите сами, че наистина си заслужава времето, което сте отделили.

HTML код на статия

Автор: hrisi.d


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар