Три въпроса, които трябва да зададете на вашия хостинг доставчик

За да може вашият сайт да бъде активен, ще се нуждаете от услугите на уеб хостинг компания, която ще позволи на интернет потребителите да имат достъп до него. С други думи е на разположение във всеки един момент, като предлага определено пространство в световната мрежа. Не всички собственици на бизнес компании и частни лица, които търсят възможности за стартирането на сайт, знаят пътя си през техническата част и терминологията, използвани в онлайн индустрията.

По броя на уеб хостинг компаниите на пазара в момента, бъдещите клиенти са насърчавани да подхождат с изключително внимание при избора на доставчик. Ако има неясни обстоятелства или предложения, не се колебайте да попитате. Всеки трябва да започне от някъде, когато става въпрос за практикуване и запознаване с уеб хостингa. Ако сте на лов за добра хостинг компания, ето някои въпроси, които бихте искали да зададете:

1. Какво включва уеб-хостинг пакета?

Ако търсите компания за уеб-хостинг и вече сте започнали началните си запитвания, бъдете готови за бомбардиране с различни оферти и уеб-хостинг пакети. Може да попаднете на този тип оферти, които изглеждат прекалено хубаво, за да бъдат истина. Когато намерите интригуваща оферта, първата ви работа е да сравните предлагания пакет от услуги с различни хостинг компании, за да се уверите, че предлаганото е в реални стойности. Ако има съответствие в цени и услуги, тогава вече може да сте сигурни дали офертата от компанията, която сте избрали, е достоверна. Ако предлаганите пакети от вашите хостинг доставчици са недостатъчни, за да покрият изисквания на сайта ви, ще трябва да намерите друга компания със задоволителни за вас пакетни услуги.

 

2. Как може да се гарантира сигурността на сайта?

Тъй като последно време размяната на информация, било тя бизнес или лична, паричните транзакции и други също толкова важни събития се случват през Интернет пространството, сигурността е задължителен въпрос, с който трябва да сте обстойно запознати. Попитайте за политиката на компанията и нейните процедури, когато става въпрос за гаранция, че вашият сайт ще бъде обезопасен и защитен от евентуални хакерски и други нежелателни интервенции. Сигурността не означава само защита на техническата част, но също така и да съхранява информацията ви при аварийни ситуации. В случай на природни бедствия, проблеми с електричеството или други, хостинг компанията трябва да ви гарантира запазването на всичката ви информация, съдържаща се в сайта. Попитайте също за наличен план на действие в случай на пробив.

3. Какво дисково пространство и бързина на трафик може да се предложи?

Съхранението е много важно в уеб хостинга и това да научите какво те могат да предложат, когато става въпрос за дисково пространство и трафик. Това трябва да бъде фактор, който да се вземе предвид вземането на решения и възможностите от последствията. Само един съвет, не забравяйте, че не съществува такова нещо като неограничен трафик. Уверете се колко дисково пространство биха могли да предложат на вашия уебсайт и ако това е в състояние да осигури добър процент ъптайм, действайте. Ниско дисково пространство и надвишен трафик могат да предизвикат срив на уебсайта и той няма как да бъде достъпен.

Ако все още не сте намерили подходящ хостинг доставчик може да разгледате последните оферти за хостинг планове от Alien Hosting на този уеб адрес.

HTML код на статия

Автор: a.mir4eva


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар