Часовниците за истински разбирачи – Suunto Core

Почитателите на заниманията на открито се нуждаят от някакъв тип компактен компютър, който да ги осведомява за температурата и други важни особености на средата, докато карат колело или се занимават с някакъв друг подобен спорт. Подходящи за използване в такива ситуации са здравите и издръжливи часовници, които разполагат с множество полезни функции като алтиметър, барометър, вграден компас и други. Същевременно трябва да се подбере модел, който да съответства на конкретния спорт, с който се занимава даден потребител. Сред подходящите модели, които съчетават всички тези преимущества е Suunto Core. Той е перфектната комбинация между безупречно работещ часовник и стилен аксесоар. Разполага с функции, типични за компютрите. Предлага се в различни цветове, като вариантът в черно е придобил най-голяма популярност. Часовника Suunto Core не само показва часа, но може и да осигури данни, които да помогнат на собственика му да се ориентира в условията на средата, в която се намира.Той има възможност да мери височини и разполага с барометър.

Меренето на височините става с помощта на вграден алтиметър, който предоставя данни както за актуалната в момента височина, така и за общата стойност на цялото изкачване и спускане. Преминаването от режим алтиметър към режим барометър става по автоматичен път, а това дава възможност за достъп до точни данни и в по-екстремни условия. Оборудван е и с технология за измерване на дълбочината. Има висока степен на водоустойчивост. Измерва температурата чрез своя дигитален термометър. Този мини ръчен компютър има вграден компас с полуавтоматично калибриране. Има и функция, която осведомява за промените в барометричното налягане в рамките на последните от 3 до 6 часа, което помага за правене на точна прогноза за времето. Специална функция предупреждава резки спадове в стойностите на атмосферното налягане, което може да е сигнал за бъдещо влошаване на времето. Suunto Core е един мини компютър, който същевременно изглежда много стилно. Разполага с дисплей с атрактивен дизайн. Освен със своите уникални функции моделът е снабден и с по-често срещани опции като двойно време, аларма, хронометър и таймер за обратно броене.

Може да бъде носен на плажа или в планината, докато наблюдавате красив  изгрев или залез, а часовникът ще Ви информира именно кога ще настъпят те.  В модела са комбинирани по-обичайни технологии с по-модерни и типични само за такъв иновативен продукт екстри. Той е незаменим спътник на почитателите на екстремните спортове и изживявания. С богатите си възможности и интересна визия той е наистина неустоим във всяко отношение. Надхвърля функцията си на уред за измерване на времето и се превръща в един практично устройство с редица допълнителни полезни екстри. Suunto Core е наистина един впечатляващ спортен модел.

 

HTML код на статия

Автор: PuHon


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 3.5 от 6 звезди. (от 2 гласа)
Часовниците за истински разбирачи - Suunto Core, 3.5 out of 6 based on 2 ratings

Напиши коментар