Части за БМВ онлайн

Когато колата ви се развали, трудно ли намирате части за BMW? Знаете ли, че има онлайн магазини и търсачки за авточасти, които могат да ви помогнат да спестите от следващия ви ремонт? Не залагайте на случайността, поддръжката на вашия баварец изисква качествени части за BMW и много грижа, за да ви радва колата дълго.

Всички знаем, че оригиналните части са най-доброто, което можем да купим за автомобила си. Е, и това може да не е самата истина, тъй като тунинг частите предлагат още по-големи възможности на автомобилите ни, но нека да се върнем на важното в случая. И така, оригинала си е оригинал – вашето БМВ ще се движи дълги години, защото е проектирано добре и е оборудвано с качествени авточасти. За да го поддържате в такова състояние обаче, са необходими скъпи ремонти и покупката на OEM части. Няма ли алтернатива? Има разбира се – много производители правят съвместими с моделите на БМВ части, но качеството често се разминава съществено с оригинала.

Ако решите да не купувате от магазина на БМВ, то поне заложете на качествени части от водещите производители. Такива са Bosch, Sachs, Meyle, Jurid, Lemforder, Febi, Wahler, Beru, NGK и др. Когато не можете и това да си позволите или автомобила вече е твърде стар и не го заслужава, винаги можете да заложите на части втора ръка за БМВ. Автоморгите предлагат добри оферти и цените са достатъчно ниски, че да приемете риска да купите нещо употребявано. Хубавото на авточастите втора ръка е, че може да попаднете на OEM части и да ги купите на 20 % от цената на новите. Всичко разбира се опира до пазарлъка с търговеца.

С каквито и части да поддържате вашето БМВ, то винаги е от полза да сравните цените на различни търговци на нови авточасти и автоморгите. Именно това предлага сайтът за авточасти Parts.bg. Той ви позволява да направите запитване към цяла съвкупност от автоморги и други дилъри на части за БМВ. Услугата е напълно безплатна и доста лесно и бързо можете да направите проучване на цени на авточасти за БМВ. Когато сравните цените, вие сами ще направите преценка дали си заслужават новите части или може да минете и с втора употреба.

В Parts.bg ще намерите части за E46, E30, E39 и много други модели на баварската марка. В онлайн търсачката за авточасти има морги от цялата страна и дори автоморги за БМВ, които специализират във търговията с части за вашата любима марка. Тези търговци имат дългогодишен опит и дори могат да ви посъветват за съвместимост на частите.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар