ДАРБИ Кариерен Тест и Семинарна програма на Европейското Изложение за Образование в Чужбина 21-29.09.2013

НОВО!

Абсолютната Новост за 2013 година е въвеждането на ДАРБИ Кариерен Тест в помощ на кандидат-студентите. Всеки посетител на Изложението може да направи за себе си пробен тест на място, а с предварително записване да си направи и пълна кариерна ориентация.

 Кариерният Тест на ДАРБИ е един от малкото тестове разработени за нуждите на кандидат-студентите и отчита специфичните характеристики на тази конкретна група ползватели. Определянето на подходящите професионални сфери се осъществява на базата на индиректни индикатори, а не на осъзнат избор между конкретни алтернативи, защото тези млади хора все още не са натрупали нужния им практически и социален опит.

Съществува огромно разнообразие от психологически тестове за определяне на личностния профил и кариерната ориентация. Някои тестове са наистина професионално разработени и ефективността им е проверена в практиката, други са по-скоро с развлекателен характер и резултатите им нямат претенция за прецизност. Но и от най-съвършения тест може да се получат изкривени резултати, ако той не е адаптиран за съответната категория потребители.

Кариерният Тест на ДАРБИ разкрива личностните характеристики и посочва най-благоприятните професионални перспективи чрез серия от ситуационни въпроси. Това не е тест, на който може да се провалите, защото няма верни и грешни отговори. Ако честно маркирате вариантите, които най-точно Ви описват, без да се опитвате да налучквате резултата ще получите реалистичен портрет на собствената си личност.

СЕМИНАРИ

 ДАРБИ като организатор предвижда много богата програма от семинари за различни възрасти и заинтересувани групи. В рамките на Изложението освен традиционните консултантски маси за образование в чужбина, където всеки може да направи лична консултация по интересуващите го въпроси, за първа година се организира и Образователна Лаборатория за обсъждане на възможностите за образование в България и Чужбина между 8 и 12 клас, което ще бъде потребно на много по-голяма аудитория, а и ще даде възможност на посетителите отрано да се подготвят за предстоящото им кандидатстване.

 

В рамките на Европейскито Изложение за Образование в Чужбина ще се проведат следните семинари (детайлна програма по градове и часове се публикува на сайта на Изложението – http://www.opendoors-fairs.eu/ ):

  • Семинар за Мотивационно Писмо – как кандидат-студентите да подготвят ефективно мотивационно писмо за кандидатстването си.
  • Семинар за Кариерна Ориентация – ДАРБИ Кариерен Тест
  • Семинар за Родители – всичко най-важно, което родителите трябва да знаят за кандидатстването в чужбина – процеси, срокове, цени …
  • Разяснителен семинар за  Такси, Кредити и Стипендии –възможностите в различните държави и университети
  • Подготовка за Езикови сертификати в България и Чужбина
  • Специализация на професионални езикови умения – езикова подготовка за професионалисти
  • Обзор на образователните възможности в България и Чужбина (8-12 клас) – панорамен преглед на възможностите за обучение в помощ на родителите
  • Подготовка за най-престижните университети – изпити и интервюта за Оксфорд и Кеймбридж – гостуващи лектори от Англия
  • Професионална квалификация в България,  за ученици и завършили
  • Пробни тестове IELTS и TOEFL
  • Пробен ДАРБИ Кариерен Тест

За контакти:

София 1000, пл. Света Неделя 4, етаж 5, тел.: 02 988 03 40, 988 10 82, факс: 988 10 92

e-mail: office@darbi.eu, URL:  www.darbi.eu

 

HTML код на статия

Автор: Дарби


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар