Dolce & Gabbana – Италиански стил и мода

Dolce & Gabbana, е една от най-известните модни къщи в света. Тя, е основана през 1985 година от Доменико Долче и Стефано Габана. Първоначално те създават само скъпи и елегантни дрехи, които са по възможностите само на отбрана част от обществото, но след огромния успех, който постигат, те решават да пуснат нова модна линия с дрехи на по-ниски и достъпни цени, която наричат D&G. Тя включва мъжки, дамски и детски облекла за ежедневието. Компанията, обаче добива слава със своята луксозна модна линия – Dolce&Gabbana. Благодарение на нея, италианските дизайнери добиват световна слава, от която се възползват по възможно най-добрия начин. От красивите и елегантни тоалети на италианската модна къща се възползват редица световни знаменитости – Дейвид Бекъм, Мадона и редица други популярни личности.

Парфюми на Dolce & Gabanna

Днес компанията се развива в абсолютно всички сфери на модата и освен, че създава невероятно красиви и елегантни тоалети, тя произвежда и собствена линия козметика за мъже и жени. Италианските дизайнери се присъединяват към колегите си и мощно навлизат на пазара за козметика със своите изключително луксозни и качествени продукти. Едва ли има човек, който следи новините около модата и не, е чувал за божествения аромат на парфюмите D&G.

Известни парфюми на фирмата

Компанията разполага с няколко парфюмерийни линии, които са подходящи за ежедневието и официални събития. Един от най-популярните им всекидневни парфюми за жени е SICILY. Този парфюм, е известен още и като любимия аромат на популярната италианска актриса Моника Белучи. Тайнственият аромат на багдадска водна роза невероятната комбинация от аромати на божур, циклама, сандалово дърво и египетски жасмин превръщат SICILY в един от любимите парфюми на хиляди дами по света. Парфюмите за мъже също са на необходимото високо ниво и безспорно унисекс аромата на La Roue De La Fortune, е един от най-предпочитаните мъжки аромати на италианските дизайнери.

Парфюми от линията The One

Dolce & Gabbana – The One е линия, може би една от най-успешните състояща се вече от осем различни ухания 5 дамски и 3 мъжки парфюми обхващащи различни области от осезаемият свят. Линията беше започната с лансираният през 2006-та година The One за жени последван от парфюма за мъже The One през 2008-ма година L`eau The One през същата година. През следващата 2009-та година беше представен само дамският Rose The One и така всяка следваща година беше увенчана с по едно ново ухание от тази невероятна линия като  The One Gentleman за мъже през 2010-та, The One Lace Edition за жени през 2011-та, The One Sport за мъже през 2012-та специално за олимпийските игри в Лондон и най-новото ухание което беше представено през тази 2013-та година The One Desire за дами.

Така, че ако си търсите нов парфюм, но досегашните, които сте използвали са Ви разочаровали по една или друга причина, то доверете се на италианския стил и почувствайте божественото ухание на парфюмите D&G .

Източник: http://parfumii.blog.bg/lifestyle/2012/12/19/dolce-amp-gabbana-istoriia-na-uspeha.1033313

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар