Fuji Electric 2013

Японският гигант, в производството на климатични системи, Fuji Electric, представи новата си гама битови климатици. Новите модели за тази година са LM и LL при стените и LV при подовите.

Серията LM се характеризира с уникален дизайн, напомнящ японските бойни мечове. Материалите използвани при изработката са изключително здрави пластмаси, които елиминират вибрациите при работа на машината. Вътрешното тяло е компактно а размера на топлообменника е намален, като същевременно е увеличена площта му. Големите жалузи интелигентно регулират въздушния поток, като при отопление го насочват вертикално надолу, а при охлаждане високо горе, за да се постигне оптимална климатизация на помещението и равномерна температура. От безжичното дистанционно управление се включва и режима за ниско ниво на шум на външното тяло, който е добре дошъл за претенциозните съседи. LM серията на Fuji Electric има и страхотни работни диапазони. Тя запазва капацитета си на охлаждане от -10 до 43 градуса външна температура, а при отопление от -15 до 24, за да сте спокойни през зимата. Моделите от серията се предлагат в четири разновидности RSG07LMCA, RSG09LMCA, RSG12LMCA, RSG14LMCA.

Серията LL се явява като по-малкия брат на LM. Приликата в дизайна е осезаема. LL серията наследява някои от най-важните нововъведения от събрата си LM. Тук отново са налице супер тихия, супер мощния и икономичния режим, i-Pam инверторния контрол, автоматичната смяна на режима намаления размер на топлообменника и увеличената му повърхност.Моделите от серията LL са два – RSG09LLCA и RSG12LLCA, като и двата работят в диапазона -15 до 24 градуса в режим на отопление, без да губят много от работния си капацитет.

Серията LV на Fuji Electric са така наречените подови климатици. Те могат да се монтират под прозорец, в ниша в стената, на стената или наполовина вградени в самата стена.  Вътрешното тяло е с две вентилаторни турбини, като по този начин се постига перфектно климатизиране и равномерна температура във всяка част на помещението. За чистия въздух се грижат два филтъра – йонно-деодозиращ и ябълково-катехинов. Съвместната им работа елиминира миризмите и вредните микроорганизми, а Вие се радвате на чист и свеж въздух. Подовите климатици от серията LV работят до -15 градуса външна температура в режим на отопление и се предлагат в три варианта – RGG09LVCA, RGG12LVCA и RGG14LVCA

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар