Google AdWords – интернет платформа необходима на всеки бизнес

Google AdWords е интернет платформа, чрез която Вие можете да популяризирате бизнеса си в интернет. Може би сега си задавате въпроса, Защо да изберете Интернет като комуникационен канал за реализация? Истината е, че през последните години интернет стана неразделна част от ежедневието ни. Виртуалното пространство ни предостави нещо много важно в иначе забързаното ни и динамично ежедневие, а именно леснота. Можем да общуваме с хора от всички точки на света, можем да си платим сметките и…. да не изброявам повече. Факт е, че станахме много по-мобилни и много по-информирани. А защо тогава и Вашият бизнес да не стане по-рентабилен чрез интернет реклама? Този вид реклама може да Ви осигури оптималния резултат, който нетърпеливо очаквате.

Важно е преди стартирането на кампанията да имате формулирана цел, която ще помогне в правилното настройване параметрите на рекламата. Платформата е ефективна, защото в България Google е най-популярната търсачка и 80% от интернет посетителите са в Google. Следователно Вашето рекламното послание ще бъде видяно от много потенциални потребители използващи търсачката.

Google рекламата е предпочитана още, защото е по-евтина, в сравнение с други методи за реклама. Чрез интернет рекламата Вие можете предварително да планирате бюджета си. Заплащането става когато потребителят е кликнал върху посланието, а импресиите не се заплащат. Платформата Ви осигурява възможността да популяризирате уеб сайта си, продукт или услуга само пред тези потребители които търсят подобен продукт/услуга. Може да локализирате рекламата си спрямо местоположението на Вашите потребители и тази опция Ви позволява да сегментирате пазара според географски критерий. За да могат потенциалните Ви потребители да видят рекламата в Google, задължително условие е да дефинирате ключови думи (keywords), както и на негативните такива, за които нашият екип може да Ви даде компетентни насоки. Важно е да знаете, че нямате ограничения относно броя на ключовите думи. Същественото за тях е, че трябва да отговарят на предмета на дейност на организацията Ви. Целта на негативните ключови думи е да отсеете тези потребители, които търсят продукт неотговарящ на предлаганите от Вас.

От така изложените предимства от използването на интернет рекламата смятам, че Ви убедих, че и Вашият бизнес има нужда от нея. Ако искате той да стане по-популярен, да генерирате ръст на продажбите си, да увеличите трафика към уеб сайта си, да видите така желаната печалба в счетоводния си баланс, то свържете се с нас и ще Ви разработим най-подходящата за Вас AdWords-кампания.

HTML код на статия

Автор: webmotionseo


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар