Parts.bg – онлайн търсачка за авточасти

Parts.bg е завършена онлайн платформа за търсене и откриване на всякакви авточасти за автомобили и микробуси. Сайтът обединява в една обширна мрежа редица търговци на авточасти втора употреба, както частни лица така и автоморги, и магазини за нови части. Идеята е да ви  се предложи лесен и достъпен начин да съберете оферти за авточасти.

Ако и вие сте като мен, едва ли купувате първото нещо, когато отидете в автоморга. Струва си да питате поне още на едно-две места преди да направите своя избор. Защо ли? Автоморгите не са като магазините – при тях може да има голямо разминаване в цената на една и съща стока. Е вярно и за авточасти втора употреба понякога е възможно да се установи състоянието на даден артикул и да се определи справедлива цена, но в повечето случаи цените се определят безразборно и много субективно. Ето защо събирайки оферти от няколко места, може да загуби малко от времето, но пък ще ви спести не малко пари.

Търсачката Parts.bg е създадена, за да елиминира  този недостатък – вие ще спестите пари без да си губите времето да обикаляте различните автоморги. Това е възможно с онлайн автоморгата Parts.bg, където в няколко лесни стъпки казвате на търговците какво търсите и изчаквате техните предложения, вместо да ходите да ги събирате едно по едно. Ние постоянно разширяваме нашата мрежа от търговци, които работят с нас, за да ви предоставим възможно най-много оферти за авточасти. Колкото повече автоморги и магазини регистрираме ние, толкова по ефективно ще е вашето търсене и по-бързо ще получите отговор на вашето търсене за авточасти.

Не се колебайте, ами се престрашете и изпробвайте новия начин за търсене на авточасти. Ние не хапем и най-вече не ви искаме пари. Предлагаме ви тази прекрасна услуга напълно безплатно и искаме в замяна само вашето доверие, че Parts.bg е системата, с която най-лесно ще откриете авточасти за вашия автомобил и ще спестите пари като сравните цените на пазара. Всичко, което трябва да направите е да посетите сайта, да попълните данни за вашата кола, да изберете части от каталога и да попълните данни за контакт. Всичко останало е наша грижа – ние ще изпратим вашето запитване на всички търговци (автоморги и магазини) в нашата онлайн система за авточасти и вие ще получите техните отговори по имейл.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар