Български стартъп открива най-изгодните цени за куриерски услуги

От началото на миналата седмица вече можем само с няколко клика на мишката да открием най-изгодните цени на куриерски услуги и да направим заявка към избраната от нас фирма. Всичко това дължим на новия български стартъп CouriersFinder, който се е заел с мисията да ни помогне да се ориентираме сред цените и услугите на множеството куриерски компании, и за секунди да намерим най-изгодната оферта. Единственото, което трябва да направим, е да въведем основната информация за пратката ни в CouriersFinder.com, а платформата само след няколко секунди ще ни покаже цените и условията на куриерските компании, които са включени в нея. След това ни остава единствено да направим своя избор, да изпратим заявката си и скоро на вратата ни ще се появи куриер, който ще вземе пратката.

Платформата CouriersFinder предлага услуга, която е напълно нова не само за България, но, с малки изключения, няма аналог и в световен мащаб. Принципът ѝ на работа е сходен с този на уебсайтовете за самолетни билети или застраховки. Платформата може да ни подреди резултатите по най-ниска цена или по най-бърза доставка, и по този начин значително ще улесни избора ни.

CouriersFinder е насочен най-вече към обикновените, некорпоративни потребители на куриерски услуги. Целта е те да се улеснят максимално в избора си и осъществяването на контакт с куриерските фирми. Въпреки това платформата скоро ще разшири услугите си, като започне да предлага избор и на спедиторски услуги. Така CouriersFinder ще може да разчита и на значително по-големия като обем пазарен сегмент на търговските пратки.

Дестинациите за и от които могат да се пращат пратки, се припокриват с дестинациите, които обслужват включените в платформата куриерски компании. Но все пак потребителите трябва да имат предвид, че в някои държави има ограничения по отношение на изпращането на дадени предмети. За щастие в платформата можем да намерим пълна и изчерпателна информация както за нещата, забранени за изпращане в България, така и пълен списък на забранените за изпращане предмети към всички останали държави. В CouriersFinder също така има достъпна информация за отделните видове пратки, някои основни термини от неуниверсалните пощенски услуги и за това – как се формира цената на куриерската услуга.

Засега CouriersFinder имат сключени договори само с две куриерски компании, но към платформата има огромен интерес, както от български, така и от международни куриери, и съвсем скоро в нея ще бъдат добавени много други фирми. Още повече, че амбициите на платформата са да се развива глобално и вече се работи по англоезичната ѝ версия.

HTML код на статия

Автор: Ивайло Георгиев


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 6.0 от 6 звезди. (от 1 глас)
Български стартъп открива най-изгодните цени за куриерски услуги, 6.0 out of 6 based on 1 rating

Напиши коментар