Дървени щори за идеален дом

При обзавеждането на дома, офиса, заведението, детския кът от съществено значение е изборът. Изборът на модели, цветове, десени. Всичко това, плюс практичност при монтиране и поддържане, е събрано в атрактивните и създаващи усещане за дом и топлина дървени щори.
Дървените щори са известни като венециански щори. Уютът на дървото е несравним при създаване на естествена домашна обстановка. Създават несравним комфорт и домашен уют. Дървените щори не абсорбират миризми от храна и цигари, колкото пердетата. Те позволяват плътно затваряне на прозореца, разположен от страната на улица или любопитни съседски погледи.
Броят на хоризонталните дървени летви са свързани заедно чрез опънати макари, които позволяват да дадат събрани всички лайстни в горната част на прозореца, за да се разкрие гледка и свободно да прониква дневна светлина в стаята. Друго удобство е събиране само на ъгловите летви, като същевременно позволява светлината да проникне през прозореца.
Дървени щори се предлагат в разнообразни покрития, в зависимост от вида на използвания дървен материал, и размери за ширината на всяка летва, която обикновено е в една от три ширини-25 mm или 50 mm.
Дървени венециански щори също се предлагат в разновидности като вертикални щори. Те обикновено са съставени от по-широки ламели. Функционират почти по същия начин, както хоризонталните щори, с изтегляне встрани, което е допълнително удобство.
Дървените хоризонтални щори са прецизно изработени от естествена, твърда палмова дървесина и се отличават с висока издръжливост. За да бъдат в нюансите на обзавеждането и дизайна на помещението дървените щори се предлагат в богата гама меки, пастелни нюанси на естественото дърво. Материалът, от който са изработени, притежава отлични качества и позволява изключително лесна поддръжка. Горната релса на щората е скрита от дървен корниз. Предпочитани ги прави и лесният монтаж на стена или таван. Избор имате дори при механизмите за задвижване, които са за ръчно задвижване или чрез електромотор.
За хората, стремящи се към домашен уют, топлина и чистота изборът на дървени хоризонтални щори е техният избор.

HTML код на статия

Автор: magicaz


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар