Защо да изберем метални керемиди ?

Независимо от строителните предпочитания, качествените метални керемиди предлагат стил и

профил, които пасват на всеки. Съчетанието от достъпна цена, надеждност и лесен монтаж ги прави материал за изграждане на покриви с трайно нарастваща популярност през последните десетилетия. На пазара има много производители, които предлагат продукти за покривни конструкции, но никоя не доставя толкова обемен пакет от позитиви, затова ето няколко причини които да ни насочат към избор на метални керемиди.

Тези керемиди са произведени от неръждаема стомана, което е безспорно доказателство за дълъг живот. При асфалтовите керемиди метеорологичните условия могат да окажат пагубно влияние чрез образуването на пукнатини, които с времето разрушават целостта на покрива и налагат ремонтни дейности. При всички разновидности метални керемиди, климатът не може по никакъв начин да окаже влияние върху структурата им. Някои видове имат допълнителна защита, която се получава чрез обработка с алуминий, цинк или мед- това ги прави и по- лесни за поддържане и почистване. При полагането на цинков слой върху металния лист се осигурява защита от корозия, а цинкът от своя страна бива защитен от полимер.

Други предимства на сегмента метални керемиди, освен това, че са устойчиви на широка палитра от външни влияния, е това, че са лесни за поставяне- могат да бъдат инсталирани директно върху старата покривна конструкция. Дори при липса на каквато и да е поддръжка, те имат изключително дълъг живот, през който ни защитават от вятър, сняг, дъжд. Освен това при цялостна добра топлоизолация на сградата, те се превръщат в  перфектно допълнение, защото могат значително да намалят разходите за топлоенергия. Има богат избор от цветове във всички гами и нюанси, както и различни степени на блясък. Освен това, съвременните метални керемиди подлежат на рециклиране, а поставянето им е изключително лесно поради факта, че са леки и добре конструирани. Също така те подлежат на сравнително бърз и лек монтаж, който дори предоставя възможността в някои случаи да бъдат директно поставяни върху старата покривна настилка. Това уникално по рода си свойство на почти всички метални керемиди прави избора им още по-примамлив, тъй като спестява както средства за премахването на стария покрив, така и време, добавяйки още една позитивен факт гарантиращ за голямата им ефективност.

Те имат широк спектър на приложение, използват се при всякакъв вид сгради- от жилищни до промишлени. Срещат се както при стари, така и при нови сгради,  а разпространението им е все по- голямо поради безспорните предимства, които ги превръщат в най- подходящия избор при изграждане на покривна конструкция

HTML код на статия

Автор: grigorpopov


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар