Защо да изберем релефна фасадна боя за облика на нашата сграда?

В каквато и сграда да живеем, ние искаме тя да бъде красива. Грижим се непрекъснато за нашия интериор – купуваме нови мебели, освежаваме помещенията на жилището ни, обграждаме се с красиви стайни растения и така нататък. Всичко това е чудесно, но не бива да забравяме и екстериора на нашата сграда. Фасадата също се нуждае от грижи и също така трябва да бъде освежавана периодично. Видът ѝ е много важен, защото тя е лицето на сградата. За да направим фасадата красива, можем да използваме много решения. Въпреки това в тази публикация, аз бих искал да представя едно от тях – релефната фасадна боя.

Какво представлява този артикул?

Това е дишаща ролкова мазилка, която се характеризира със силно изразена структура. Разбира се, само най-качествените артикули от този калибър могат да се похвалят с това. Структурата ѝ също така трябва да бъде фина. Релефната фасадна боя подпомага здравината на фасадата. Това се постига чрез образуваното от нея твърдо покритие, което (ако продуктът е качествен) не бива да се напуква. Самото покритие е декоративно.

Забелязали ли сте по вашата фасада да има недостатъчно равни места? А може би сте открили леки пукнатини? В такъв случай релефната фасадна боя може да бъде изключително полезна, защото тя би могла да ги запълни и заличи.

Какви други качества трябва да притежава надеждната релефна боя?

Първо тя трябва да може да пропуска свободно парите. Това, както сами разбирате е много важно за структурата на фасадата. Качественият продукт от този вид трябва да може да се нанася над различни основи. Примерно не би следвало да има проблем, когато употребявате релефната фасадна боя над бетон или различни циментови плоскости. Релефната фасадна боя в общи линии трябва да може да се нанесе над абсолютно всички варианти на минералните основи. И тъй като говорихме за освежаване на фасадата, то съвсем нормално е да очакваме от надеждните продукти от този вид да могат да се нанасят над старо покритие от боя или мазилка. Всъщност според мен дори второто е по-важно, защото повечето фасади използват мазилка като финишно покритие. В такъв случай възможността за освежаването ѝ чрез релефна фасадна боя е една чудесна новина!

Един висококачествен представител на този тип строителни материали е ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ. Това е един продукт, който ще обнови вида на фасадата Ви и ще я разкраси! ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ издържа на влиянието на атмосферните условия и на UV лъченията. Този продукт може да превърне и неопитния майстор в творец! Защо си позволявам да казвам това? Чисто и просто тази релефна фасадна боя позволява на всеки, който я нанася да я структурира индивидуално. За целта може да се използват различни бояджийски инструменти. На практика този иновативен продукт Ви дава възможност да приложите Вашата креативност и така фасадата Ви да засияе!

 

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар