Защо мъжете носят гривни?

В последно време мъжките гривни станаха хит. Все по-често мъжете предпочитат да сложат гривна вместо часовник. Много са модерни кожените мъжки гривни, както и тези от стомана. Дори и копчетата за ръкавели вече са демоде. Мъжете масово носят гривни.

Все по-голяма тенденция има, мъжете да пазаруват онлайн бижута не за своята половинка, а за себе си.  Масово съчетават елегантността на костюма с една небрежна кожена гривна, а не с часовник. По този начин мъжете внасят нова мода – класическия костюм и аксесоар, който придава не толкова формален вид.

Вече и жените започнаха да търсят мъжки гривни за подарък. Да не говорим за мартениците – 90% от мъжете носят гривни. Кожените гривни са най-подходящи за подарък, защото могат да се носят за всеки повод и на всяка дреха – от строго елегантен костюм до спортно облекло.

Разбира се  мъжете,  които носят гривни, в никакъв случай не са женствени. Носенето на такова бижу, придава една сила и привлекателност на представителя на силния пол.

В световен мащаб вече много мъже носят гривни. И те са с най-различни професии. Като започнем от общите работници, за да стигнем до бизнесмени и политици, които имат голяма власт и положение.

Освен, че символизират силата и статуса в обществото на мъжете, гривните могат  означават гордост и сила. Има гривни, които се ползват за терапевтични цели, като например магнитните гривни за понижаване на кръвното налягане.

Има различни видове мъжки гривни. Някои са  с изключително стилен дизайн, други са от кожа, трети от стомана.  Някои мъже предпочитат гривни, които имат мотиви от битки, електронни игри, политика. Всеки мъж има различна идентичност и разбира се – различни възгледи и предпочитания. Затова може да се видят и различни гривни, в зависимост от желанията и характера.

Мъжките гривни се носят не само като бижу, но и като аксесоар за тренировка, като средство за терапия на високо кръвно налягане и много други. Вече много мъже носят черни гумени гривни, стоманени или кожени. Дори има и тенденция да се заменят часовниците с различни видове гривни. Вече не марковия часовник е признак на мъжественост и висок стил, а гривната.

Вече гривната е символ на стабилност и всеки притежател на този аксесоар се приближава бързо до звездите. Както знаете модата за мъжките гривни тръгна от поп и рок звездите. На особена почит са кожените и стоманените мъжки накити. Разбира се класиката – злато, никога няма да излезе от модната сцена.

Гривните  са един фин израз на мъжката индивидуалност. Тя илюстрира какъв е модния вкус  и не на последно място – гривната носи едно скрито послание до човека, който стои срещу притежателя на гривната.

HTML код на статия

Автор: 


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар