Защо трябва да имаме поне 2 дамски парфюма?

Ако вече имате повече от един дамски парфюм и си смятате, че тази статия не е точно за вас, можете да я преминете или да я прочетете до край и да разберете къде точно имате пропуск!

Не е достатъчно да имате просто 2 парфюма, всяка дама трябва задължително да има 2 различни по характер аромата които да покриват различно време от денонощието!

Защо и откъде идва тази нужда?

Основният проблем когато имате само един парфюм е, че вие го харесвате и го ползвате постоянно в което може и да си мислите, че няма нищо лошо, но действителността е малко по-различна!

Според последни проучвания се оказва, че парфюмите и в частност уханията им не се сменят през определен интервал от време, започват да действат негативно, като организмът ни си има свои собствени методи за справяне със ситуацията, като избледняване на усещането за аромат, че дори и чувство на антипатия към някога любимото ухание.

Този фактор се проявява по-често при дамите, а мъжете се оказва, че имат значително по-добра резистивност която към момента се изучава.

Чисто физическата нужда от поне 2 различни дамски парфюма всяка дама може да усети всеки ден…

Колко често се замисляте когато се разминете с колежка или непозната жена „Какъв е нейният парфюм, много ми харесва?“…

Организмът иска разнообразие и най-вече в случаите когато ползвате по-интензивен парфюм, който се откроява лесно и има висока трайност на аромата.

Какво е спасението и какви дамски парфюми да избираме?

Има 2 основни случая, първият е когато имате един парфюм и неговият аромат е силен или слаб и когато имате много и подобни един на друг аромати!

Ако вие смятате че парфюмите в гардероба ви се различават коренно и искате да ползвате и 2-та значи сте открили златната среда (или поне така си мислите към момента.), но ако сте единият от 2-та случая ви напомня вашата собствена история обезателно трябва да обърнете внимание на долните редове!

Когато имате само 1 дамски парфюм

Когато имате само един парфюм, без значение какъв е вие трябва да си вземете поне още един! Ако уханието му е предимно цветно имате нужда от цитрусово-пикантен парфюм, ако е комбинация от цветя и плодове каквито са повечето дамски парфюми в момента, можете да се насочите към някоя по лека ориенталска композиция.

Когато имате 2 сходни по аромат парфюма

В този случай можете да ползвате същото предложение от горният случай, като се съобразите с това за коя част на деня са парфюмите които имате в момента! Най-добрият вариант в който може да се намирате е ако нямате ежедневен парфюм, тогава просто си намирате най-лекият който ви допада на мирис и е с сравнително различна ароматна композиция, ако и всичките ви парфюми са ежедневни можете да се отпуснете и да си изберете някой класически и малко по силен парфюм.

Ако се чудите точно какви дамски парфюми да си изберете можете да видите Дамските парфюми на bg-parfum.info

HTML код на статия

Автор: mikanikova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар