Интересни идеи за подаръци за сватба

Дълго време е било прието, че подаръци за сватба се купуват само на виновниците за тържеството, тоест на младоженците. През последните години това мислене доста се промени и така на мода дойде обмяната на подаръци между гостите. Това е еврейска традиция, която безспорно е много забавна и със сигурност всеки от вас би се зарадвал на подобна изненада. И така, ако нямате никакви идеи за подаръци, тогава днес ще ви дадем няколко съвета как да ги избирате.

Към изненадите за гостите няма никакви изисквания, защото това е просто един вид благодарност от страна на булката или младоженеца, така че техните поканени на сватбата гости да се радват не по-малко на самото тържество. Но все пак, каквото и да си говорим, всички искат не само да спазват тази интересна еврейска традиция, но и да зарадват самите получатели на изненадите, затова днес сме ви подготвили няколко интересни идеи за подаръци за сватба.

Живи цветя

Красиви малки цветя в саксия са много добър избор, тъй като те дори един вид ще символизират отношенията между младоженците, които тепърва разцъфват, но и просто заради причината, че всичко обичат такива изненади. Съветваме ви, ако сте решили да „откраднете” тази нашата идея за подаръци, тогава да заложите на непретенциозните цветя, а не тези, които се отглеждат трудно и ще са необходими специални грижи за тях, като например бонсай или дори кактуси.

Мини копия от фигурки на булката и невестата

Това е един много мил и сладък подарък, който би намерил място в дома на всеки един от гостите, като така те да си спомнят за този истински приказен ден на техните приятели или близки, когато те са се венчало и са се врекли в любов един към друг. Това може дори да е композиция, която повтаря фигурките от сватбената торта или все пак решението да си е лично ваше. Така например можете да изберете магнити за хладилник, който да бъдат с обща снимка на младоженците от сватбата или да са запечатали някакъв мил, но и едновременно с това забавен спомен.

Авторски меки играчки

Днес на мода са малките животинки от различни материи, които имат забавни и интересни муцунки, затова вие с пълна сила можете да изберете тези идеи за подаръци за сватба и да заложите на тях. Съветваме ви обаче те да имат в ръцете си сърчице или пък друг романтичен символ, за да отговарят на атмосферата на всяка една сватба.

Днес в страната ни тази традиция е все още малко разпространена, но защо пък тогава вие да не дадете началото на толкова интересен и същевременно сантиментален начин да изненадате всички на сватбата на вашите близки или приятели. Бъдете уверени, че така приятните емоции от всяка една венчавка ще бъдат дори повече, отколкото сте предполагали, защото няма човек, който да не обича подаръци.

HTML код на статия


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар