Клиника в Бургас – хуманно отношение и професионализъм

Преди година претърпях операция, водеща след себе си безсънни нощи, постоянна болка и постоянно лутане от доктор на доктор, докато мой приятел ми препоръча клиника в Бургас.

Няма да упоменавам за коя точно клиника става дума, за да не правя реклама на въпросното медицинско заведение, макар че специалистите, работещи там действително я заслужават. Лекарите, обслужващи въпросната клиника освен с безграничното си търпение, всеотдайност и професионализъм успяха да ме превърнат от полу инвалид в млада, усмихната и с позитивна нагласа жена. Със своята всеотдайност те върнаха в мен борбения дух и желанието за живот.

Ако ме запитате „Как точно и защо избра именно тази клиника в Бургас?”, отговорът ми ще бъде – „чиста случайност”. А дали наистина беше случайност, или съдбата за пореден път каза своята решаваща дума, преценявайки, че мисията ми на този свят е още недовършена или пък с поведението си заслужих втори шанс, не зная. Факт е обаче, че посещението ми в тази клиника в Бургас промени из основи живота ми. Един все още млад, но прекършен от обстоятелствата и нанесената травма живот, се възроди за нов полет.

След идването на демокрацията специализирани клиники отвориха врати в цялата страна. Недостатъчно „възнаградените” медицински кадри намериха легален начин за допълнителен доход, като не винаги на първо място поставяха здравето на пациента. Добре познавайки тъжната реалност, посещавайки клиниката ми беше трудно да повярвам, че това се случва действително на мен. Уникално място в България, където здравето на пациента се издига в култ. Наистина, тази клиника в Бургас е частна, наистина, аз лично заплащах за извършените прегледи и манипулации, но пък за сметка на това получих такова отношение и тук намерих решение на всички мои здравословни проблеми, които месеци наред ме караха да чукам безрезултатно от врата на врата.

Днес вече зная, а и вие, ако имате сериозен здравословен проблем, обадете ми се и ще ви насоча към „моята” клиника в Бургас. Защото от първостепенно значение са не населеното място, не сградата, не празните обещания и обществена реклама, а професионализмът на лекарските екипи, тяхната съвременна апаратура и хуманно отношение.

Изказвам най-искрени благодарности към персонала на скъпата ми клиника в Бургас, дарила ми втори шанс за пълноценен живот: бъдете все така всеотдайни, уважаеми медици, нека човещината, а не финансовите облаги определят вашето отношение към болния човек, защото няма по-голяма награда, по-силно вълшебство от прочетеното в очите на страдащия – страх, надежда, щастие, благодарност, всички те са във вашите ръце.

HTML код на статия

Автор: nadyatsvetckova


VN:F [1.9.18_1163]
Рейтинг: 0.0 от 6 звезди. (от 0 гласа)

Напиши коментар